Dragons & Demons

Från Galtevår;

"Detta äventyr lämpar sig bäst för 3-6 spelare. Det är bra om någon spelar vildmarksman  eftersom en stor del av äventyret utspelar sig i obygden. Krigsmän och svärdsvingare kommer också vara väl sysselsatta. Rollpersoner med starka sympatier för nidendomen är inte direkt lämpliga för detta äventyret, då man har en del att göra med gerbanis prästerskap. Gerbanispräster, Jaarnbrotrar och besvärjare kan naturligtvis delta i äventyret, även om det ställer lite större krav på spelarnas rollspelande."

Med det sagt så vet ni kanske vad ni har att förvänta er. Edvard kanske bör fundera om han verkligen vill vara en nidendoms anhängare. Jag har läst hela äventyret och det kommer att fungera men du bör vara beredd på att bli rätt illa behandlad, men det kanske du redan räknat med. Kubbes trollkarl och Mats Stormländare kommer nog att fungera utmärkt. KG's missdådare kommer nog också fungera rätt bra om han spelar sina kort rätt. Men ha det i åtanke hur ni planerat att överleva i skogar och berg. Det är inte alltid så billigt och enkelt att hyra in folk som guider.

Kommentarer
Postat av: Kubbe

du får väl ta å tvinga sophie att vara med som vildmarkskvinna :P när ska vi göra min char då?

2006-11-07 @ 19:02:17
Postat av: Kubbe

du får väl ta å tvinga sophie att vara med som vildmarkskvinna :P när ska vi göra min char då?

2006-11-07 @ 19:02:18
Postat av: Krille

En halv-alv (omg!) missdådare kanske kan fånga kaniner uppe på bergen? Anyway, kom ihåg följande: Högt uppe på berget finns ingen affär, så om du ska handla ska du inte vara där.

Postat av: Edvard

Vafan, då gör jag nånting annat. Får arkivera munken och klura ut något annat smart. Hmmm...

2006-11-07 @ 21:40:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback