Insert coin to continue

Då var det klart! Vi fick lägenheten i Munksund... och vi börjar flytta.. NU!!

Får hämta nyckeln på fredag och måste flytta i stort sett alla möbler nu i helgen. Det är redan kaos i den "gamla" lägenheten. Lådor ligger överallt. Det är stökigt och rörigt. Och det är svårt att veta vad som ska med och vad som ska på tippen. Vi har i alla fall kommit fram till att vi inte ska ha något sovrum längre. Istället ska vi få en stor bädsoffa vi ska sova på i vardagsrummet. "Sovrummet" ska bli ett Sy- och Tv-spels rum. Beanbags och hela kittet. Sen ska vi även behålla våra gråa soffa och ha en slags spel/mys hörna, så det kommer bli perfekt för e.v kommande bräd/rollspels kvällar.

Även grymt skönt att vi har en fin liten gård utanför vardagsrummet. Det betyder att det blir betydligt lättare att rasta hunden. Lite kompost galler är allt som behövs. Ser verkligen fram emot att få flytta in dit. Dock extrem ångest över att packa ner allt och bära skiten. Men det löser sig nog. Har ju 2 ordentliga pappor som är arbetsvilliga.

Kubbe kom förbi en sväng igår. Fick spöa honom 2 gånger i World of Warcraft - TCG. Han stackars odöda präst hade inte mycket att säga till om. Han passade även på att skapa sin karaktär till Galtevår som vi förhoppningsvis kan börja spela inom en snar framtid. Från och med den 29:e är jag ensam hemma med Ruffa i fyra dagar medan Sophie far till en begravning i Stockholm.

Kommentarer
Postat av: Edvard

Flytt är alltid jobbigt, men roligt blir det när man väl fått allt i ordning. Dessutom får man ju som en gratissummering av vem man är, allt det viktiga åker ned i bananlådor och det oviktiga åker i soporna.

2006-11-22 @ 20:58:58
Postat av: Nick

Hahaha! Sjukt old-school med banankartonger ^^
Ni måste komma och kika så fort vi är inflyttade.

Postat av: Kubbe

självklart... ni får komma åxå å titta när jag flyttat till min lägenhet :P

2006-11-22 @ 22:57:49
Postat av: Edvard

Fan, kör ni inte med bananlådor? Det är ju det bästa!

2006-11-23 @ 17:09:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback