Knock, knock, knock

Det börjar ta slut tv-spel nu. Jag har äntligen klarat ut Dead Rising och fått det "riktiga" slutet, låst upp overtime och infinite mode. Dock har jag inte alls någon lust att börja klara av alla extra saker. Som att öveleva i 7 dagar, döda 50'000 zombies eller rädda alla överlevare. Screw them!

Plockade fram Enchanted Arms igen och började kämpa med the holy beast shrine, platsen där alla monster är level 70+ och i slutet väntar Omega som har 99'999 HP. Det var förbannat jobbigt att ta sig ner tolv våningar med monster som anfaller hela tiden. Och jag hade inte varit på kasinot och fixat fram skillen som tar bort random encounters. Så det tog ca 6 timmar i konstant strid innan jag till slut nådde mitt mål. Omega var dock en stor besvikelse. Okej, killen hade fan hundratusen i HP, men ett Sniper Shot från Yuki tar bort 1/3 av hans totala HP. Så efter tio minuter var striden över. Finns inte mycket att göra i det spelet nu. Jag har köpt nästan alla skills och golems som finns. Jag har redan klarat ut det och jag har kollat upp så det inte finns ett alternativt slut. The End, helt enkelt.

Nu när jag spelat både ett actionspel och ett rollspel är jag sugen på något nytt. Högst upp på min lista är självklart PES 6, men jag är även sugen på ett riktigt bra FPS eller kanske till och med ett bilspel. Problemet är ju att det inte finns något bra sådant ännu. Jag får nog helt enklet vänta tills PES 6 kommer i slutet på den här månaden. Eller så kanske man köpslår lite med KG och hans MGS promo.

I helgen så är det inte tänkt att vi ska rollspela. Istället ska jag fixa fram mina brädspel och ta en kväll med dem. Har dock inte tagit mig till Annelund för att hämta hem dem, än. I värsta fall så får vi spela de spelen jag har hemma just nu viket inte heller är så dåligt. Warhammer Quest är aldrig fel, speciellt inte när man har skrivit en egen kampanj och hittat nya roliga regler på internet. Oh yeah!

Har äntligen tagit tag i mitt fantasy läsande och beställt en bok jag har tjatat om i evigheter. A Game of Thrones av George Martin. Nu är det bara att hoppas att den lever upp till mina förväntningar, då är det bara att beställa resten av serien.

Kommentarer
Postat av: Edvard

A game of thrones. KG sa att han kanske kommer hem till helgen, så han är isf game. Du måste berätta om boken är bra också, så vet jag om det är värt att köpa den. Jag har kollat på bibblo men dom mesarna har inte den där.

2006-10-08 @ 01:49:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback