Black Guard

Nytt svammel från WAR föll ner i inkorgen idag. Var egentligen inte så mycket nytt som presenterades om man flitigt sökt nyheter på andra sidor, men Alverna fick 4 klasser officielt presenterade. Man fick veta vars deras del av kriget kommer utspela sig, lite fluff om alverna, nya grafiska bilder och de vanliga artwork bilderna. Inte helt oväntat så blir en av Dark Elfs spelbara klasser Witch Elf - halvnakna kvinnorna med dubbla dolkar och ett pms-humör som skulle skrämma livet ur alla pojkvänner. Inte så onväntat att de kommer agera som DPS klassen för sin ras och kommer nyttja sin Frenzy regler för att bygga upp sina attacker. Som tank klass fick de Black Guards - kungens personliga livvakter med ett ohyggligt hat mot High Elves. Vilket också kommer vara deras sätt att bygga upp attackerna med. 2 klasser återstår ju för dem, en av dem lär vara en magiker av något slag och som den sista klassen håller jag tummarna för assassins. High Elfs fick Archmage och Swordmaster. En nuker och en tank. Ingenting märkvärdigt och inget som höjer lusten för att spela en höghatt.

Ska bli ruskigt kul när spelet väl kommer att få se om det kan leva upp till alla förvätningarna. Men jag antar att det gäller ha tålamod med spelet. Det tog ju drygt 3år för WoW att bli så pass välbalanserat som det är idag (och då fortsätter dom ändå att fixa till småsaker). Sen undrar jag om det egentligen kommer bli så stor skillnad mellan raserna. Alla får ju uppenbarligen en Tank, en DPS, en Magiker/Healer och en Support klass. Personligen är ju support klasserna för varje ras som verkar intressantast, vilken ras det kommer bli får nog de andra avgöra, man kommer väl ändå ha någon karaktär i varje läger bara för att.

((Druchii Black Guard tar dock ledningen med spelets elakaste outfit. God Damnit he looks kewl!))

image112

Kommentarer
Postat av: Krille

Hoppas vi fortfarande på en 360 version? ^^

Postat av: Nick

Nope.. mina drömmar om 360 version är bortblåst, fick veta att det 360 Warhammer-spel som kommer är en "förbättrad" version av Mark of Chaos.
Aja, Age of Conan kommer iaf till 360 :D

2007-09-01 @ 12:37:06
URL: http://fullfrontalnerdity.blogg.se
Postat av: Krille

Ja men det är väl ingen nyhet att Mark of Chaos ska komma men vad har det med WAR Online att göra? De körde ju trots allt spelet på en 360 på E3 förra året. Anyway, med alla förhoppningar så kommer det här spelet bli katastrof tror jag, om det ens släpps (man börjar ju undra).

2007-09-02 @ 15:43:17
URL: http://thenoobschoolbus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback