Think g33k

Så var Shadowun 4th Edition beställt tillsammans med introäventyret On the Run från SF-bok. Var rätt billigt för att vara från en av sveriges dyraste butiker, endast 400:- för två stycken böcker i nyskick, sånt gillar jag. Får se om vi kanske kan inleda något till helgen eller om vi fortsätter på Warhammer kampanjen. Jag kan faktiskt hålla med gruppen om att fantasy spelen börjar kännas en aning uttjatade, så det kan vara skönt med lite förändring nu när vi har tagit uppehåll från det brillianta Delta Green.

I brist på annat så hamnade jag på webhallens gadget sida till datorer. Där fanns en hel uppsjö av häfitgt saker man vill ha bara för att. Kanske till och med blir så att man beställer något av följande.

image111

Akvarium USB - 95:-
Ett akvarium man fyller på med vatten, kopplar upp och ser fiskarna harmoniskt simma runt. Perfekt för Kubbe som enligt Sophie är i behöv att ett husdjur.

Cirkuskanon - 295:-
Man ansluter kanonen till datorn och får med ett styrprogram. På så sätt kan man styra kanonen i 330 grader och 3 olika höjdvinklar. Perfekt för att starta ett krig här på jobbet. Visserligen följer det med ett nät man ska försöka pricka. Men jag skjuter hellre Roger i huvudet.

Massageboll - 69:-
En enkel massageboll för att ta bort spänningen efter en jobbig kväll i World of Warcraft.

Koppvärmare - 49:-
Håller innehållet i koppen varmt mellan 40-50 grader. Slut med att få kallt kaffe i munen. (koppen följer inte med)

Nabaztag WiFi Kanin - 895:-
Den hller dig uppdaterad med väderleken, luftkvaliteten, trafiken, aktiemaknaden, signalerar när du får epost och berättar historier för dig.. men inte nog med det! Nabaztag går att tändas på avstånd med hjälp av SMS eller email, som får den att dansa, röra sig, tala och sjunga.

X8 Mobilt Kylskåp - 549:-
Kylning via termiskt element, men kan enkelt omvandlas till ett värmeskåp. Rymmer 5 liter eller ett par Franks i mitt fall.

Kommentarer
Postat av: Edvard

Pimp my rig!

2007-08-27 @ 16:03:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback