You are not prepared

Äntligen har det släppts info om Burning Crusade expansionen som släpps till WoW-brädspelet. Har inte direkt några bilder jag kan bjuda på, men jag har däremot laddat hem reglerna där man kan se och läsa om alla godsaker som det kommer innehålla. Här får ni en kortare sammanfattning

2 Nya Karaktärer - Blood Elf Paladin & Dranei Shaman
Alven kommer ha Mana Tap som ger tillbaka 1 Energy. Shamanen kommer kunna hela någon i partyt för 1 i HP varje runda. Deras start skills kommer vara desamma som för de redan existerande karaktärerna.

51st monster figurer - Yeti, Abominations, Mo'arg etc
Utöver de nya slags monstren man kan stöta på kommer det även "lila" upplagor av alla de vi har sett tidigare. Med "lila" så innebär det groteskt starka monster. Tänk dig typ monster i klass med Overlords.

4st nya Overlords - Ragnaros + 3st till Outlands
De nya bossarna kommer bjuda på extremt mycket motstånd och förlänger spelet från 30 turns tills någon dödat slutbossen i Outlands. Illidan finns även med som en ultimat slutboss för de som vill ha ett riktigt långt spelparti.

Level 6 till alla karaktärer
Förutom mer i liv och energi kommer det finnas plats för 2 till skills/spells och 1 ny level 6 talent. För att nå den nya nivån krävs det att man tar sig till Outlands. Flying mounts kommer även att bli tillgängligt då.

54 nya class cards - 6 kort till varje class
För att kunna nyttja så pass mycket skills har de även höjt antalet tärningar av varje färg till 10

6st Dungeons - Från SFK till Black Temple
Lite värre monster och bossar än man vanligtvis stöter på, men då även lite bättre belöningar vid slutet.


Självklart dyker det även upp fler quests, items och en till karta över Outland. Det enda bekymmer jag känner är att det kommer behövs ett sjukt stort bord för att rymma allt på, plus att det kommer krävas mycket tålamod och tid då de nya spelomgångarna kan pågå i flera, flera timmar.


Kommentarer
Postat av: Kubbe

ZOMG!!!! gif now. its the awesomeness

2007-08-18 @ 10:27:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback