Death Note

Jag har som kanske tidigare nämnt blivit helt övergiven i LotrO. Det började med att KG lämnade Middle-Earth till Azeroths favör, strax därefter följde Mats med, och innan jag visste ordet av det hade även Sophie köpt Bruning Crusade och springer runt med sin Blood-Elf hunter och jagar epix. Själv har jag då inte en enda tanke på att gå över till WoW. Finns inget där för mig. Men jag måste erkänna att det känns lite tungt att vara tvungen att spela ganska mycket solo nu för tiden. Lore-Master är erkännt den sämsta klassen att spela med, trots att jag har pets. Eller det kanske är på grund av mina buggiga pets jag anses vara så dålig. Jag tog då i alla fall level 31 igår kväll och North Downs börjar lida mot sitt slut. Jag har även lyckats spara rätt mycket pengar, så med den här takten lär jag ha mitt mount när jag blir lvl 35.

Hajsis och Tjenne var förbi i onsdags. Vi satt mest och slö snackade och spelade 360. Visade dem Gears of War och N3 och lite av mina Live-Arcade spel. Blev ett par intensiva omgångar i Lumines Live och vi temade lite i Gears som jag fortfarande inte klarat ut på Insane. Känner du dig manad på en spelkväll i Gears så hör gärna av dig snarast.

Det dyker ju upp mer och mer brädspel på nätet. Settlers of Catan släpptes rätt nyligen till 360 och Carcassonne lär väl också dyka upp inom en snar framtid. Men det man absolut ser mest fram emot är utan tvekan Talisman. Än bättre är ju att det kommer en ny-releas av spelet. Funderar verkligen på att förhandsboka det. SF-bok körde en kampanj som jag tror jag ska hoppa på.

Nu när MMO livet börjat kännas lite slött och 360 har ett par månader kvar tills de riktigt häftigta titlarna släpps funderar jag på att hämta mitt SNES från Annelund. Även om jag bara äger Mario, Street Fighter, Shadowrun och Simpsons är det ju inte särskilt dyrt att handla spela på tradera. Jag är ju ändå inte ute efter kompletta spel med kartong och manual. Huvudsaken jag får ett fungerande kasset.

Har faktiskt inte koll på när det blir Rollspel igen. Jag börjar jobba mer helger framöver och KG har ju påbörjat sin utbildning här. Sedan vet jag inte hur det ser ut med sommarjobb för alla andra. Det var lite småprat om att vi skulle spela ikäll, men jag vet tyvärr inte om det är möjligt. Dels vet jag inte om Edvard har möjlighet, men sen så har vi ingen hundvakt och jag har ingen taklampa i vardagsrummet, vilket skulle resultera i en sannerligen mörk spel session.

Jag har nästan sett klar hela första säsongen av animen Death Note. Förmodligen en av de bästa och intressantaste serier någonsin fram tills nu. När serien nådde sin absoluta höjdpunkt med en konfrontation av antagonisten och protagonisten föll allt som ett korthus. Allt som de så vackert byggt upp med karaktärer och deras relationer låter de falla i form av någon dålig nödlösning för att på någon avvikande vis få en säsong 2. Usch! Jag tänker inte gå in på detaljer ifall ni faktiskt vill se den. Jag ska ge säsong 2 ett försök, men återgår dom inte till orginal idén skiter jag i den.

Heroes har jag inte tagti mig längre i. Har fortfarande inte fått tag på avsnitt 10 - Six Months Ago. Och innan jag har sett det kan jag inte gå vidare. Det är väl bara att hitta något nytt att vila ögonen på tills vidare. Såg till exempel Harry Potter - Goblet of Fire igår. Trots att jag inte är någon fan av böckerna tycker jag att filmer är rätt tillfredsställande. Det märks tydligt att skådisarna blir säkrare i sina roller och att filmer blir vuxnare och mörkare. Men jag har fortfarande svårt att föreställa mig dem som 14-åringar.

Aja, nu har jag bloggat rätt flitigt för den här gången. Kanske återkommer sen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback