Android

Det har ju inte blivit så mycket annat än PC spel av diverse slag de senaste veckorna/månaderna, med undantag för lite Rock Band. Förhoppningsvis kan man snart se en ändring på det, för nu har jag surfat runt och letat vad man gått misste om när man suttit insnöad i WoW.

Fantasy Flight Games som alltid släpper böcker och spel med hög kvalite har 2 riktigt intressanta nyheter som jag nästan helt har missat. Till att börja med så har de kommit ut med den senaste boken till Dark Heresy rollspelet som heter
Disciples of the Dark Gods och är i stort sett en bok fylld med massa fakta om demoner, kulter och rapporter som kan avändas till äventyr. Skulle även finnas ett stycke med "Calix Sectors Most Wanted" där en rad färgstarka personligheter skulle finnas med som man kan mixa in i sina kampanjer, bland annat en pyromancer som är känd som "The Burning Princess".

På brädspelfronten har de även hunnit med att släppa Andriod som är ett slags cyber-punk/detektiv spel där det gäller att lösa ett mord samtidigt som man bekämpar sina egna inre demoner. Som vanligt ligger spelet högt upp på Board Game Geeks lista över de populäraste spelen, som deras spel alltid gör.


Kommentarer
Postat av: Kubbe

Kalix Sectors Most Wanted? är det folk som pratar för långsamt? :P

2008-12-27 @ 16:20:12
Postat av: nick

Hahaha, det är alldeles för tidigt på morgonen, det tog drygt 5 minuter för mig att fatta skämtet T_T


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback