WoW - Cataclysm



Det blev som så många förutspådde. Nästa expansion i WoW kommer handla om virveln i havets mitt, samt konsekvenserna som inträffar runt om i Azeroth när något bortglömt vaknar ur havets djup. Men hjälp av "phasing" tekniken de har använt i WotLK ska det göra om gamla zoner, samt öppna upp ett par oanvända.


Det kommer även 2st nya raser. Horde får Goblins medan Alliance får hjälp av varulvarna Worgens. Nya zoner för dem från level 1-15. Alltså inga möjligheter att likt Death Knight få börja med en hög level. Trist. Vad mer så öppnar de upp för nya kombinationer vad som gäller både raser och klasser. Nu blir det möjligt med en Blood Elf Warrior, Gnome Priest och Night Elf Mage bland annat.

Nya max nivån blir det udda talet 85. Alltså "bara" fem nya nivåer med skills och talents att leka med. Nytt proffesion som heter "Archaeology", där man ska kunna gräva fram nya items. Möjlighet att använda flying mounts i Kalimdor och Eastern Kingdoms.

Massor med mer information lär ju dyka upp under Blizzcon, men de verkar sattsa mycket krut denna omgång på att göra nytt innehåll för nya spelare eller dom som vill börja om från level 1. Såklart dyker det ju upp massor av nya raid instancer och PvP zoner/battleground - men sånt är ju bara för nördar.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback