It's Mohawk time bitch!!!



- FUCK YEAH! Only thing that could be more awesome is if I had tits and were on fire!

Årets bästa
nyhet alla katergorier, Slayers kommer som spelbarklass till Warhammer Online inom en snar framtid... eh... och Choppas kommer ju också för den som ens bryr sig. Nyheten kom 29 Januari precis som utlovat. Tidigare har Mythic Entertainment skickat ut röd hårfärg, hårtrimmer och en lapp med torsdagens datum till diverse spelsajter.

Precis som när Knights of the Blazing Sun och Black Guards släpptes kommer det bli ett par event. I Mars först så startar ett event de kallar för Bitter Rivals. Där ska man i olika nya scenarios och PQ's samla på sig en massa renown points. Med dessa kan du sedan få tillgång till de nya klasserna någon vecka före alla andra. Sedan i mitten eller slutet på Mars får alla tillgång till de nya klasserna.

Än så länge finns det inte så jätte mycket information om klassernas färdigheter och så vidare. Däremot kallas deras ärketyp för bärsärk. Ju mer de slåss dessto mer Rage bygger de upp, och de innebär såklart att de kommer slåss hårdare men också ta mer skada själva. De ska alltså handla om balansen mellan att vara helt frenetiskt galen och bara lite arg.

Sen i April, Maj och Juni expanderar sig spelet ytterligare. Då handlar det om att låsa upp en ny zon/kontinent på samma sätt som man uppgraderar sina huvudstäder. Det nya området blir Land of the Dead eller Nehekhara som det också är känt som. Nya RvR zoner, massvis av PQ's och ett par nya instanser.

Med mitt nya RAM minne kanske jag äntligen kan njuta av spelet så som det är tänkt.

Kommentarer
Postat av: Kubbe

Sweet, blir ju nästan sugan på att börja spela :D

2009-01-30 @ 12:17:53
Postat av: Krille

Choppa äger Slayer, anyday!

2009-01-30 @ 12:58:01
Postat av: Krille

För övrigt töntigt att de ej får vara nakna, ska det vara så ska det fanimej vara!

2009-01-30 @ 13:01:59
Postat av: Nick

Äh, tyckte det var en bra lösning att deras armour bara är "finare" armband och bälten. Hmm.. undra om de kommer vara spelbara som female O_o



Och nej, Choppas är bara en tråkig mainstream orc, de har inget att komma med mot en Slayer ^^

Postat av: Kubbe

mjoo Slayers är snäppet coolare än Choppas, har inte sett nå bilder på en choppa så om jag skulle börja med WAR igen så skulle det nog bli en Squig Herder :P

2009-01-30 @ 14:28:22
Postat av: Kubbe

glömde en grej, håller med fullständigt att en female Slayer skulle bli så himmla fel så jag saknar ord för det. All makt åt Tengil! over and out!

2009-01-30 @ 14:29:45
Postat av: Mats

Den enda Choppern jag vet är en motorcykel, så därför faller min röst på Slayer. Så det så.

2009-02-03 @ 13:41:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback