So it begins

Äntligen! Idag fick jag mitt AVI från posten, som visserligen inte låter mig hämta ut paktet förän imorgon (fredag), med mina Dungeons & Dragons böcker. Äventyrsboken har jag fått tidigare i veckan och har redan hunnit plugga klart. På jobbet har jag varit effektiv och laminerat diverse användbara förmågor så det bli enklare att se vad man kan göra. Eftersom Edvard är den enda (förutom KG nu då) som inte har gjort sin karaktär och han har inte heller sagt till mig vad han ska spela så har jag skrivit ut Fighter kort till honom, så nu får han ta den klassen och vara nöjd.

Jag har ännu inte kommit på en klockren story hook för våran lilla grupp att äventyra. Förhoppningsvis kan de själva komma med lite förslag. Det enda jag har än så länge är att Mats Cleric är dit skickad av sin order att undersöka rykten om en kults uppkomst. Hur Sophie, Kubbe och Edvard kommer in i bilden får jag lösa senare, men det blir nog bra.

Reglerna har jag ju inte hunnit läsa ännu, men med tanke på hur mycket rollspel man spelat så lär det ju inte vara något större problem. D20 reglerna tillhör ju de enklare slaget och det mesta verkar ju vara förenklat på alla sätt och vis.


Kommentarer
Postat av: Edvard

Fighter funkar helt klart, en jävligt flexibel klass i fråga om karaktärsskapande. Jag menar, man kan vara allt från härdad legoknekt till... härdad grottröjare. Spektrat är enormt. :D



Nej, men allvarligt, fighter blir utmärkt, är säker på att jag kan hitta på något roligt koncept inom de ramarna, och vi behövde ju en tankers.



När ska vi spela då? Är jättepepp, har haft flyttbestyr hela jävla veckan, plus seminarier på C-uppsatsen, och nu är jag fysiskt och mentalt utmattad! Måste socialisera!

2009-01-16 @ 00:27:49
Postat av: Kubbe

imårgon fredag antar jag :D

2009-01-16 @ 00:37:38
Postat av: Nick

Jag är ledig hela helgen, så min tanke var ju att spela den dagen det passar alla bäst.. eller att vi kör både fredag och lördag om ni så vill :D

Postat av: Edvard

Låter skitbra, en fredag-lördag! När ska man komma förbi? Och vart ska man åka? Jag har ju aldrig varit hos er!



Kanske kubbe kan guida mig? Jag ska åka till lule och pyssla lite mer med flytten under dagen, men jag är färdig på eftermiddagen, så då kanske jag ringer the kubbzter?

2009-01-16 @ 10:10:19
Postat av: Nick

Jag bor sjukt nära Kubbe, så ta dig bara till honom. Vi drar igång någon gång efter vi har käkat middag runt 17-18 tiden

2009-01-16 @ 14:31:26
URL: http://fullfrontalnerdity.blogg.se/
Postat av: Krille

Rogue är så paxat av mig btw

2009-01-16 @ 17:21:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback