Season 8

De nya arena seten för säsong 8 har släppts. Inte för att jag direkt spelar Arena eller är intresserad av att göra det. Men det är alltid kul att kolla in design och sånt. Min personliga top 3 i utseende blir - Mage, Warlock och Rogue. Medan jag tycker att Shamanen tillhör botten










(Modellerna är i följande ordning för den oinsatte - Death Knigth - Druid - Hunter - Mage - Paladin - Priest - Shaman - Warlock- Warrior - Rogue)

Kommentarer
Postat av: Cristian

Svar angående iPad:



I see where you're coming from. Jag har också funderat lite på hur användarvänlig den faktiskt är. Och hur mycket man skulle utnyttja dess kapacitet till max. När de annonserade den först så tänkte jag "herregud, vilken flopp". Tills jag såg introduktionsvideon på Apples hemsida. Apple har ju den förmågan att ge lite, ge lite till och sen BOOM få en att bli skit-taggad på att köpa den.



Bara den digitala boklösningen är ju grymt snygg. Och att priset är så lågt kommer nog att locka en hel del nya mac-fantaster ändå. Som inte har råd till en 12000 kronors imac eller macbook.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback