Vladimir



League of Legends nästa hjälte blir en vampyr vid namn Vladimir. Och att dömma av hans förmågor ser han ut att bli riktigt elak, precis som alla nya hjältar Riot skapar - för skapar man OP hjältar kommer alla att köpa dem är ju dera motto, eller?. Precis som man kan förvänta sig av en vampyr, så bygger Vladimir på HP/AP och Lifesteal.



Transfusion - ser ut att bli hans standard attack. Jag gissar att den kommer vara rätt lik Fiddlesticks drain, men att den antingen kommer göra mer i skada och ge mindre liv eller vice versa. En exakt kopia kommer vi nog inte få se. Sanguie Pool - ser jag två syften till. En AOE för att farma creeps och som en mekanism att slippa bli första target i grupp fighter. Vana spelare kommer snabbt lära sig att kliva åt sidan och vänta på att nuka honom.

Tides of Blood - kan bli en riktigt elak spell med rätt items. Jag kan tänka mig att rätt många kommer att prova på en Warmonger och spamma denna spell. Hemoplague - en ultimat AOE. Förmodligen väldigt effektiv när man pushar eller i röriga fighter, kan säkert även ge några kills om man samarbetar med någon som har stun.

Crimson Pact - ser ut att vara en annan variant av Jax och Kayles passiva... fast kanske elakare. Att stacka liv för att få AP kan vara riktigt grymt.

Hur effektiv han egentligen blir återstår att se. Han lär i vilket fall som helst bli välspelad.

Kommentarer
Postat av: Tommy Tomte

Han kommer säkerligen vara nasty, men man kan ju hoppas på balans. Bättre än Malzahar och sämre än Xin.

Men... att spela en mage med massiv HP? JA TACK.



Also: Testa Kog Maw. Han är fin, men inte OP.

2010-07-25 @ 11:06:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback