Roll for Initiative!



Jag har inte kommit upp i den färdighet då jag känner att jag kan producera en webcomic i något sånär reglebundenhet, och kan det inte göras ordentligen bör det inte göras alls. Men här få ni ett tidigt utkast på något jag gjorde för ett par månader sen.

Inget orginelt, mest en ursäkt att få rita alver, orcer och hjältar med stora svärd... inget som inte gjorts tidigare.


Kommentarer
Postat av: Tommy Tomte

Du borde kasta ett getöga på Leos Gamer vs Master.

Sjukt fult MSpaint, men galet roligt.

2010-06-23 @ 23:12:06
Postat av: Edvard

Jafan, du är UTAN TVEKAN tillräckligt bra på att teckna för att kunna producera en webcomic. Fan, det där som du postade nu är bättre än Penny Arcade när de började.



Vad du behöver - och jag tror inte att jag kan poängtera detta nog mycket - är en duktig skribent som förstår mediet och som kan skriva manus åt dig. In essence, you need a Tycho for your Gabe. Det är detta som makes or breaks a webcomic.



Ta som exempel Little Gamers. Den är sjukt fult tecknad - du kan göra det SÅ JÄVLA MKT BÄTTRE - och har därtill VÄRDELÖST manus. Hade du haft en manusskribent som var värd namnet så hade du utan tvekan varit mera känd och mera populär än LG, tveklöst.

2010-06-23 @ 23:24:01
Postat av: Edvard

Förtydligande. Det är LG som har sjukt dåligt manus, den där du postade nu är roligare än något de har producerat på 3-4 år.



T.ex. är du klart BÄTTRE än Knights of the Dinner Table, rent teckningsmässigt. Med ett bra manus ser jag ingenting som hindrar dig från att bli den svenska motsvarigheten till KODT. Eller, du kanske siktar ännu högre?

2010-06-23 @ 23:31:37
Postat av: Edvard

Lulz, apropå gamla PA. Kolla in den här strippen:



http://www.penny-arcade.com/comic/1998/11/25/



... och betänk. Den ritades 5 år efter det att Doom 1 släpptes. 5 jävla år!!! Var Sophie ens FÖDD när Doom 1 släpptes?



(jag skojjar förstås =P)



Nej men seriöst. Penny Arcade har varit med oss sedan vi var 14 år (eller i Sophies fall, knappt vid eget medvetandeJAGSKOJAROKEJ). Det kan vara dags för en ny kung på tronen. Är det Nick the Dick? Kan det vara han? Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, kom igen nu.

2010-06-23 @ 23:41:55
Postat av: Nick

Att rita en webcomic är helt klart något jag tänker börja med... det gäller bara för mig att få tummen ur. Och precis som du säger, jag behöver någon som kan skriva manus åt mig.

2010-06-24 @ 00:05:29
URL: http://fullfrontalnerdity.blogg.se/
Postat av: kim

hint hint nudge nudge......

2010-07-01 @ 16:29:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback