Final Fantasy

Yay! Idag så släpps äntligen Final Fantasy XIII. Jag har lyckats undvika alla recensioner och förhandstittar på spelet i drygt 1 år. Så jag vet inte alls vad jag kommer få hem för spel idag, ja förutom att det är ett FF spel med allt vad det brukar innebära.

I'm prepared to get my mind blown away


Bild av
Coleman

Kommentarer
Postat av: Trrr

Good for you!

Jag visste inte vad jag skulle tycka efter att sett gameplay trailers, förutom att det är förbannat snyggt. Ska inte förstöra för dig med vad jag själv fått för uppfattning, utan du får komma med en recension eller något sånt om ett tag.

Postat av: Krille

Släpps väl egentligen imorgon den 9:e om man nu ska följa releasekalendern. Webhallen skickar ju lite i förväg så med lite tur så. Utan att ha spelat spelet så måste jag dock rynka näsan lite åt en streamlinad FF-upplevelse utan worldmaps och städer att besöka och handla i. Det tar lite udden av upplevelsen enligt mig. Visst de har satsat på combat och att det ska vara bättre pacing men allt man får nu är en Nomuras sjukt överdesignade karaktärer som jag nu är så leds på att jag kan kräkas, vad hände med sötnosarna i FFIX? Jag vill inte ha Japanese Street Fashion och androgyna lolmers och en märklig afro-neger i mitt FF. Betvivlar inte att spelet kommer att vara bra, kul och rent ursnyggt men någon superb FF upplevelse vågar jag inte hoppas på. Så enkelt är det.

2010-03-08 @ 13:46:47
URL: http://thenoobschoolbus.blogg.se/
Postat av: Nick

Fick mail om att min order var skickad den 4:e, så jag lever i tron om att det finns på plats när jag kommer hem. För mig spelar det ingen roll om de följer i 10:an fotspår och gör ett streamlineat spel med neo-street fashion karaktärer (dock så uppskattar jag inte att man har en affro-neger som comic relif).



Visst saknar jag också det gulliga FFIX, men det finns andra socker söta JRPG att falla tillbaka på, jag trivs med att veta vilken "typ" av rollspel jag kan vänta mig :D



Men som sagt, man kanske ändrar uppfattning när man väl suttit med spelet en stund.

2010-03-08 @ 14:12:50
URL: http://fullfrontalnerdity.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback