It was a good game



Igår kväll hade vi en sån där riktigt episk match. Fortfarande på Normal dock eftersom 2 i vårat lag inte har blivit level 30. Vi hade ingen direkt plan före matchen, men vi visste i alla fall vilka typer av roller vi behövde, så våran uppställning blev följande.

Qucas (Jag) - Udyr som Jungle/Off-tank
Patraquashe (Viktor) - Kassadin som AP Carry
SniQy (Marcus) - Kog'Maw som AD Carry
Oskar N (Mikael) - Cho'Gath som Tank
Sethia (Sophie) - Lux som Support/Soft Carry

Matchen började bra då Sophie och Micke lyckades ta First Blood och få bra kontroll på sin lane. Jag fick jobba ostört i junglen och plocka draken. Marcus lyckades hålla sin lane mot 2 motståndare och i mitten fick Viktor en mirror-match mot deras Kassadin. Sen blev allt brunt...

Både deras Shaco och Kassadin började få till ganks och kills, och det tog inte många minuter innan det blev en enorm snöbollseffekt av det hela. Vi tappade torn på löpande band, och så fort vi försökta farma lite i våran jungle så låg de i bakhåll. Vi gjorde det enda vi kunde och började försvara oss så gott vi kunde. Till slut var det så illa att vi var utan torn och våra inhibitors var blottade.

Men det var också då vändningen kom. Jag vet inte riktigt hur, men vi lyckdes att vinna en team-fight i våran bas. Få tillbaka våra inhibitors. Plocka Baronen. Och göra en hård push mot dem. Sedan var våra Carrys helt enkelt för starka. Marcus 3-shota folk. Micke hade över 6k i liv (och gjorde drygt 1k i true damage). Det blev en fantasikt vändning när vi även vann nästa team-fight och förstörde deras resterande torn, inhibitors och till slut även Nexus.

En nästan 70 minuter lång match. GG!

Kommentarer
Postat av: Kubbe

Grattis :D

2010-10-28 @ 12:13:58
Postat av: Macce

Bästa matchen någonsin hittills, snacka om rolig match. Vi var inte långt i från att ge upp :)

2010-10-28 @ 12:23:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback