Lets get ready to Rumble



Då har äntligen infon om den kommande hjälten Rumble släppts. Den lilla Yordeln som styr en mekansik robot ser ut att plocka lite från alla hjältar för att bli lite unik på egenhand. Det som slår mig mest är att detta är den första hjälten jag ser som har en drawback.

Hans passive fungerar lite som Renektons. Han bygger upp heat allt eftersom han slåss. Så snart heat mätaren når 50 så ger alla hans skills bonusar av något slag. Men når han 100 (Danger Zone) i heat så blir han själv silenced, men får extra magic damage på sina auto attacker. I övrigt ser han skills ut såhär;

(Q) - Flamespitter
En AoE-kon likt Annie som ger skada på alla i området så länge de står där. Heat ska i detta fall öka skadan ytterligare. Förmodligen en bra skill att satsa på om man ska farma.

(W) - Scrap Shield
En sköld som både blockar lite inkommande skada och ökar hans movement speed. Bonusen här är såklart att skölden skyddar mer och mer ännu mer movement speed. Meh...

(E) - Electro Harpoon
Framgår inte om detta är en skill shot, men jag gissar på det. En single target spel som ska gå att spamma (låg cooldown), där varje hit ska sänka movementspeed på den du träffar. Bonusen här är extra slow. Skadan och range kommer nog avgöra om detta är en bra skill att satsa på.

(R) - The Equalizer
En drös med raketer täcker ett stort område som ger både damage over time och slow. Precis som ovan så beror det mycket på hur stor range och skada denna kan göra för att vara effektiv.

På pappret så ser han exremt medioker ut. Rent visuellt så ser han ju lovande ut, men han ser inte ut att fylla någon roll på ett bra sätt. Han saknar vettig CC, vilket jag tror blir hans fall, om det inte visar sig att hans E är galet lätt att träffa och stacka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback