Minion my minion



Vad vore en av Kaos gudarnas kämpar utan en massa följeslagare? Så inleder Fantasy Flight Games sitt senaste avslöjande till det kommande rollspelet Black Crusade. Kort och gott så handlar det om möjligheten att ha med sig minions av olika slag.

Man skapar minions på liknande sätt som man gör sin karaktär - man ger den attribut och färdigheter och diverse krafter om man så vill. En viktig sak att komma ihåg är att det är spelaren som styr sin minion... till en viss del. Varje minion har lojalitet som baserad på ens Fellowship. Om man någonsin använder sin minion utan att själv direkt kunna ge den order så blir det ett slag. Lyckas slaget så går allt som planer. Misslyckas det så tar GM över rollen som minion.

Vill man så kan man även specialisera sig lite mer på minions genom olika talents. Man kan till exempel se till att man kan ha mer än en följeslagare. Man kan till och med göra dem så lojala att de kan ta skada åt, så istället för att bränna ett Fate Point kan du helt enkelt offra en minion.

Ideér på diverse karaktärer man kan skapa är överflödiga för tillfället.

Kommentarer
Postat av: Kubbe

Blood For the Bloodgod! Skulls for the Skullthrone! Här behövs det inga minions, om man måste förlita sig på en massa mesiga underhuggare så borde man inte få kalla sig för en riktig Chaos-anhängare.

2011-04-26 @ 23:39:58
Postat av: Viktor

Man fixar sig en Heretic som går och spränger sig bara. Fan så praktiskt det skulle vara!

2011-04-27 @ 18:31:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback