Intel Extreme Masters - League of Legends



IEM tunering har varit i full gång under helgen. SK, Fnatic, TSM, CLG och Millenium har alla fått chansen att visa upp sig, men i slutändan blev det ändå dubbel Amerikanskt i finalen. Counter Logic Gaming kommer att spela final mot Team Solo Mid imorgon.

Man har fått chans att se en hel del intressanta taktiker som vi förmodligen kommer att prova på själva. Högst troligt så kommer vi nog se en hel del ändringar på bästa hjältarna och taktikerna. Det är redan bekräftat att Jax kommer få sig en nerf, samt att man kommer titta över priset på Wriggle's Lantern.

Just "Wriggles-taktiken" var riktigt grym att se i action. Genom att plocka upp det föremålet på din junglar, solo top och bot ad-carry har man helt plötsligt grym map-kontroll med 3 konstanta wards, samt att man få en ännu bättre Dragon/Baron kontroll. Att plocka upp en drake går nästan obehagligt snabbt, samt att det även går att plocka en tidig Baron.

Vi har även fått se kraften hos ett bra poke-lag med Caitlyn och Nidalee i spetsen. Tristana har varit en populär carry när Ashe faktiskt blivit bannad rätt ofta. Fiddle blev bannad i nästan varenda match, och när han väl fick vara med så fick vi lära oss varför man bannar honom.

Jag håller ärligt talat på CLG i finalen, men jag tror att TSM ändå kommer att plocka hem det. I vilket fall som helst så kommer det bli en ruggigt tajt final.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback