Heroic Sacrifice

Deathwatch gav sig ut på ett nytt uppdrag i helgen. Diplomatiskt uppdrag, samt undersökandet av Xenos... typ som att förena nytta med nöje kan man säga. Nåja, det var inte mycket som gick rätt denna omgång. Färden genom warp fick Servitors ombord på skeppet att gå bärsärk, och inte hjälpte det att de flesta rullade som krattor när striden väl kom. Skadan var i alla fall inte överdrivet stor, utan de lyckades komma fram helskinnade, omän lite perforerade.

Aurum, som planeten heter, bjöd på en del överraskningar. Galna köpmän försökte handla till sig Astartes utrustning i utbyte mot både boskap och sällsynta Eldar vapen. Människor har försvunnit och dött under mystiska omständigheter, och borta i den västra horizonten kommer det skumma ljus om natten. Men för att bli accepterade av urinvånarna gick gruppen med på att utföra ett slags mandomsprov, eller mer specifikt, jaga ner en stor jävla dinosaur.

Ibland undrar man inte om det hade behövts en Ultramarine med mer hjärna i gruppen, eller så har de bara blivit för bortskämda med Power Armor och Bolters. För här gällde det att jaga med pil och båge i djunglen. En hord med raptor liknande varelser höll på att göra vistelsen kort då de klampade in mitt i ett näste. Striden blev lång och blodig, men gruppen tog sig snart vidare till nästa bekymmer.

I en under tunnel lyckades Khordel (Viktor) bli fast i ett tunnelras. Även någon slags orm/mask lyckades ta ett par tuggor på honom innan de lyckades gräva ut honom. När det bekymmret väl var löst så fann de sig mitt i ett geyser fyllt landskap där det fanns mer svavel än syre i luften. Något som märktes på Probus som hade svårt att anpassa sin lungor.

Sårade, utmattade och trötta tog de sig till monstrets näste.

Följ med oss nästa gång där vi får veta om de har vad som krävs för att döda en Diabladon i närstrid, eller om de kanske oväntat nog kommer upp med en plan?

Kommentarer
Postat av: Kubbe

Ääh, plan å plan, ett vasst tillhygge å lite jävlaranamma är allt som behövs :D

2011-03-27 @ 14:20:58
Postat av: Nicke D

Precis Våld och vasselin!

2011-03-27 @ 15:35:17
Postat av: Viktor

Våld = taskiga benvapen från infödingarna.



Vaselin = fate points.

2011-03-28 @ 09:38:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback