Tales from the Warp



Så i det senaste äventyret slutade med att gruppen kastade sig in i en warp portal ihopp om att kunna förfölja en Thousand Sons marine... något som såhär i efterhand kanskte in varit deras bästa idé. För det första så har ingen av dem riktigt kunskap om the Warp. För det andra så jagade de en psycher som haft månader på sig att studera portalen. Nåja, de hade i alla fall en typ av "nyckel" vilket gjorde så att de kunde aktivera den, men när de kliver ut på andra sidan så har det gått 2 månader. Jag tror alla är rätt intresserade och veta vad som har hänt under tiden.

Rent regel mässigt står det såhär i boken; "Characters caught in a full-blown intrusion of the warp into
corporeal reality gain Corruption Points from the experience. Just how many depends on what occurs and the severity of the breach. This might be anywhere from a single point to several d10s in value.
"

Det tråkiga med Corruption är att det inte påverkar karaktärer förän man når 100, vilket då resulterar till att man inte får fortsätta med sin karaktär för då går man över till Chaos. Lösningen på det hela får helt enkelt bli en okänd summa Insanity Points där vi kommer få se en hel del Primarch's Curse inför nästa session.

Självklart lovar jag även att bjuda på lite andra överraskningar från the Warp. [insert evil GM laughter]

Kommentarer
Postat av: Kubbe

Ser fram emot nästa tillfälle :D kommer bli roligt att se vad som kommer hända.

2011-05-16 @ 12:53:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback