Crash the Body Electric



I helgen blev det mer Shadowrun spel. Grupp 1 blev klara med "Crash the Body Electric", medan grupp 2 blev klara med nästa uppdrag vid namn "Through a Rose Colored Display Link". Men eftersom det bara är det förstnämnda som blivit spelat av båda grupperna så är det bara det jag kommer skriva om just nu.

Crash var ett ganska öppet uppdrag. Grupperna hade blivit anlitade av Mr Johnson för att under en veckas tid förstöra, sabba och terrorisera ett företag vid namn Rocky Mountain Dynamics (aka RMD). Enda begränsningarna som fanns var att Mr Johnson inte ville att någon anställd skulle bli dödad, samt att han inte ville att varken marken eller den närliggande sjön skulle bli skadad.

Båda grupperna inledde de första dagarna med att samla information om företaget och området. Blueprints, namnlistor, övervakningskameror och vakternas rutiner observerades på säkert avstånd. Den stora skillnaden mellan grupperna var att Kubbe gjorde ett par halvdassiga försök att hacka sig in på RMD, medan grupp 1, som helt saknar hacker köpte de tjänsterna dyrt.

Grupp 1 nyttjade Sophies infiltrations-kunskaper, och hon tog sig in obemärkt i området och saboterade utrustning, samt sprejade tags som pekade mot det lokala gatu-gänget "Godz". Linus och Viktor var inte lika diskreta från sitt håll. En ball-lightning använders för att mer eller mindre spränga foajén och storma de få vakterna innan de riktigt han reagera. Sedan gick de lös och sabbade så mycket utrustning som möjligt (och slängde ut hemmagjorde
Liquid Ass bomber) innan snuten dök upp och de lämnade platsen.

Grupp 2 hade en relativt liknande taktik. De började dock i det stora lagret genom att tömma truckarna på bensin och starta en brand. De hade innan det stängt av alla larm och hade full kontroll över kameror och låsmekanik till dörrarna. De såg sedan till att separera de fyra nattvakterna från varandra så att Nicke D kunde "ta hand" om dem. Mer bensin spriddes ut i området och de såg även till att stjäla med sig massiv av hårddiskar från serverrummet innan platsen övertände och de var tvugna att sticka.

Uppdraget var mer eller mindre slut just där. Men saker och ting händer konstant i bakgrunden i denna kampanj, och det dröjde inte allt för länge innan "familjen" fick reda på vad som hänt på RMD. Linus blev inkastad i en svart van, medan Kubbe fick hembesök. Misshandel och en lång bilfärd slutade med många blåmärken och en ordentlig varning om att RMD är under familjens beskydd. Både Linus och Kubbe kom undan med livet den här gången.

Detta hindrade dock inte grupperna från att hämta upp den resterande summan pengar från Mr Johnson, även om han verkade tämligen missnöjd över att saker och ting inte gått som han planerat.

Kommentarer
Postat av: Kubbe

halvdassigt å halvdassigt, tyckte mer att det gick käpprätt åt skogen när jag rullade :D.

2011-11-21 @ 14:31:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback