Don't stop me now



Började i veckan att nöta Ranked med Sophie. Var väldigt skeptiskt till en början eftersom det alltid känns lite värre med en förlust där man tappar synliga poöng. Men samtidigt känns det väldigt tillfredsställande när man plockar hem en vinst och ser poängen stiga.

Har i skrivandets stund spelat 21 matcher (13 vunna och 8 förlorade) och min rating är 1364. För att ge någon slags idé om hur bra det är så börjar man på 1200, och proffsen ligger runt 1900-2000+. Så jag har en bra bit att vandra innan jag når den nivån.

Jag ser mig personligen inte som ett proffs eftersom jag inte spelar 5+ timmar om dagen, nog för att jag inte är långt därifrån. Men jag kan mycket väl tänka mig ligga vid 1700-1800. Eller det är i alla fall mitt mål att nå innan säsongen är över.

Än så länge har Lee Sin i junglen varit mitt starkaste kort, och förhoppningsvis kan jag fortsätta att träna på den rollen så att jag är i toppform när vi väl kommer att spela 5-vs-5 matcher.

Kommentarer
Postat av: Tommy Tomte

Man kanske skulle ta och specialisera sig lite hårdare? Känns mina specialiteter är agressiv Sona-support, duallane Malphite och möjligen jungle Noc/jungle GP.

Singed borde jag lära mig spela toplane, då jag alltid brukar botlanea med honom.



Det är ju dock tre väldigt spridda roller som visar

sig där =/

2011-10-19 @ 17:48:09
Postat av: Nick

Om man nu strikt ska kolla vad proffsspelarna gör så har du ju alla bara en roll de kör stenhårt på. Saint är junglare, Hotshots är alltid solo top osv.



Sen kan man ju flumma på hur bäst man vill när det är solo, men just i premade 5-vs-5 går det nog bäst om man vet vad man sysslar med och är bekväm i sin roll.

Postat av: Tommy Tomte

Jupp, det är ju det jag tänker. Man kanske borde bli "gruppens X" eller "gruppens Y" lite mer hardc0re.

Fast med tanke på att vi inte spelar 5 timmar 5vs5 per dag så kanske man ska skaffa TVÅ roller som man blir lite bättre på.

Funderar på support ooooch... sen vet jag inte faktiskt. Jag är okej i jungeln, men inte fantastisk.

Kanske borde testa spela lite solotop med bruiser. Jag är ganska bra på den typen av gubbar, men spelar nästan aldrig solotop så idunno.

2011-10-19 @ 20:11:46
Postat av: Nick

Just nu är vi oftast 4 som spelar, Jag, Sophie, Viktor och Linus. Micke lirar oftast med Emil och de gänget. Så vad vi är i störst behov av är någon dedikerad AD bot ;P

2011-10-19 @ 22:28:00
URL: http://fullfrontalnerdity.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback