Not again!

Det är drygt 12timmar kvar tills min recension av Mass Effect måste skickas in, och ärligt kännes det som att jag inte spelat det tillräckligt mycket för att ge det en rättvis bedömning. Skönt att Goodgame knappt har några läsare, än mindre folk som har åsikter om recensionerna. Men jag lovar att spela igenom spelet så snart jag blir lite ledig. Just nu har jag 3 veckor framför mig då jag jobbar 40 eller fler timmar i veckan, vilket inte lämnar mycket över till annat. Dessutom har jag börjat spela Dawn of War igen och även skaffat TF2 till PC för att kunna lira med lite annat folk. Och jag måste säga att PC versionen är grymmt bra, bortsett från de som envisas med att spela hemmagjorda kartor. Även om jag i stort sett bara spelat konsoll de senaste 8 åren (med undantag för vissa MMO's) så känns det grymt skönt med mus och tangentbord. Nu är det ju bara 1 av de 9 klasserna som kräver någon form av precision, de andra fungerar lika bra som på Xboxen, men just Snipern blir betydligt roligare nu.

Blev föresten klar med Assassins Creed för ett par dagar sedan. Det återstår fortfarande ett par achivments som kan vara lite småroliga att jaga men annars finns det ingen anledning till att återvända till spelet. Om man tyckte att storyn var olustig i början, vänta då bara till slutet. Kort och gott så avrundade dom spelet utan något ordentligt slut, bara en massa cliffhangers för att bygga uppföljarna på. Inte helt oväntat får våran bartender tillgång till några av Altaïr's krafter men inte mycket mer än så får vi veta nu. Kan de bara göra lite roligare uppdrag i nästa spel så kan jag ha överseende med att de fortsätter sin futuristiska story, men som det ser ut nu förtjänar Assassins inte mer än en 6:a-7:a i betyg.

Jag börjar dessutom bli sugen på ett MMO igen. Att WAR blivit försenat till sommaren 08 känns inte alls särskilt bra. Jag vet att de bara försöker leverera ett så komplett och bra spel som möjligt från början, vilket många företag idag inte verkar kunna göra. Age of Conan lär väl också ta tid på sig för att dyka upp på 360, för är det lika action-betonat som KG försöker få det att låta lär man ju villja spela det med handkontroll. Får se vad jag hittar på för att stilla mitt behov. Kanske slå lite rostig spik genom pungen, det sägs ska lugna sinnet.


Kommentarer
Postat av: Krille

Guild Wars? Annars har du ju alltid FFXI... ny expansion och allt, wink wink ^^


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback