The world needs heroes

För den som är sugen på spandex i diverse färger så finns nu Champions Online att ladda hem och spela gratis i helgen. Det är mer eller mindre en direkt uppföljare på spelet City of Heroes där man får skapa sin egen superhjälte och härja runt med.

Spelet i sig skiljer sig nog inte så mycket från något annat MMO spel på marknaden. Det handlar fortfarande om att döda X antal av Y, eller hitta Z. Vad som egentligen gör spelet otroligt underhållande är att skapa sin hjälte. Möjligheterna är oändliga, och jag kan nog lungt säga att det finns nog inte 2 av samma sort.

Till att börja med så väljer man vilken typ av hjälte man vill ha, ungefär som man väljer yrke/klass i andra. Här kan man ta allt från Might, Swords, Darkness, Fire, Ice, Gadgeteering, Guns, Claws, Celestial, Martial Art för att nämna några. Sen går man vidare och får modifiera kroppen så du kan vara allt mellan en pyssling och hulken, sen är det bara att sitta och skräddarsy hur du vill din kostym ska se ut. Och här kan man sitta i flera timmar och leka.

Det sista man får göra är att välja en "traveling power", och här kan man välja mellan att flyga, springa fort, hoppa högt, surfa eller svinga sig fram.


Kommentarer
Postat av: Krille

Nedlagt till 360. Föga förvånande med tanke på hur kasst spelet sålt.

2010-03-27 @ 11:40:02
Postat av: Nick

Mmm.. läste att man gav upp på en 360 version. Men det är faktiskt roligt att sitta och göra en massa flummig hjältar i character-creation.



Än så länge har jag gjort "Jebus" och en "Cthulhu-Wrestler" ^^


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback