The Oldest KillerI lördags så blev det att vi rollspelade
Operation: Fallen Reich och äventyret "The Oldest Killer" (med några små förändringar från min sida). Det blev Kubbe, Mats och Sophie som ställde upp med färska karaktärer från Life Board.

Kubbe spelade en mycket gnällig och lat Arkeolog som spenderat stor del av sitt liv borta i Amerika, han tog även en tripp till Indien och har hunnit med att studera lite finska på sidan om. Mats karaktär kan väl närmast liknas vid en "Tony Stark", född med silversked i mun och med ett brinnande intresse för mekanik. Han har även varit med om en rad olyckor som han ogärna talar om.

Sophies karaktär kan enklast beskrivas som Helan Bonham Carter i Sweeney Todd. Gift 3 gånger om. Varav en make spöade upp henne rätt rejält. Blev inlagd på ett Asylum. Tog sig därifrån och reste till Japan där hon lärde sig en jävla massa om knivar och svärd. Jobbade även ett tag inom militären som mekaniker... det blir helt enkelt inte mycket mer random än så. 

Äventyret i sig var väldigt underhållande. Ett gäng med smugglar hade blivit överfallna. 3 av dem var ordentligt mörbultade och stympade, den enda överlevaren påstod att ett gäng pensionärer hade överfallit dem, vilket var väldigt svårt att tro. Men en svart tjär-liknande gegga i kulhålen fick deras intresse. De lyckades spåra en väg av förstörelse från Huddingham till Grunweils Veteran Home där saker bara verkade fel. 

En läkare med tyskt efternamn hade tagit över anläggningen och gamlingarna betedde sig minst sagt ovanligt. Till slut fick veteranerna nog av deras nyfikenhet och körde iväg dem under vapenhot. Gänget gav inte upp utan återvända under natten för att spana och ta reda på vad som var i görningen. Där lyckades de komma över vad som verkade vara en mindre invasionsplan på ett närliggande forskningscenter.

Ett par galna upptåg senare konfronterades till sist Sophie med någon helvetiskt varelse. I blind panik skjut hon med sitt avsågade hagelgevär som hon fått av Mats karaktär, och hade det inte varit för minst 2st naturliga 20:or hade det slutat helt annorlunda.

Kommentarer
Postat av: Kubbe

Riktigt underhållande måste jag säga :D

2010-05-25 @ 00:14:38
Postat av: Edvard

Nååå, jag är avis!!

2010-05-25 @ 09:51:33
Postat av: Sophie

Min rullning där borde hamna i historie böckerna, två naturliga 20or bammmM! så var det inget mer bus får dom inte!

Postat av: Nick

Senast vi såg en sån här epic dice roll var när kubbe fällde en "Middenheim-Khorne-Berzerker" i fullplåt med en crossbow pistol :DDu får se till att vara i Piteå jämna veckor Edvard, för då har jag lediga helger :D

2010-05-25 @ 19:19:14
URL: http://fullfrontalnerdity.blogg.se/
Postat av: Edvard

:P:P:PP:P::P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

2010-05-26 @ 10:30:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback