Parliment of Thieves



Okej, här följer en summering samt jämförelse över de två grupperna som har spelat exakt samma äventyr i helgen. Uppdraget heter Parliment of Thieves och utspelar sig i Denver. Tanken är att vi ska mala igenom alla 25 uppdrag den närmaste framtiden med två stycken grupper. Vid tillfälle kanske medlemmarna i grupperna skiftar en aning.

Grupp 1 består för tillfället av;
Nicke D - En troll Bounty-Hunter som är beväpnad upp till tänderna med skjutvapen och vassa saker.
Mats - En Dwarf Rigger som har en hel workshop av drones i sin van.
Nicke T - Kan närmast liknas med en spion som har en hel del kunskap i många områden.
Kubbe - Inledde spelet med en vapen specialist, men kommer troligtvis sadla om till Hacker.

Grupp 2 består av;
Sophie - En spion som är riktigt duktig på att smälta in i mängden. Lider dock av ett dåligt imunförsvar.
Viktor - Beskriver sig själv som Clive Owen i en jump suit. Slåss med pilbåge och föredrar vildmarkslivet.
Linus - Dvärg magiker. Tenderar att förstöra all teknik han rör vid, oavsett vems det är.

Uppdraget gick ut på att föra ett dokument från Koshari maffian till Chavez maffian inom loppet av två och en halv timme. Två gränser var tvungen att korsas. Alternativen var att antingen bluffa sig förbi kontrollerna, eller använda sig av smugglare. Samt fick de information om att det var många som ville hindra dokumetet från att komma fram.

Encounter 1 - Första gränsen. Båda grupperna väljer att använda sig av smugglaren för att ta en dold tunnel under gränsen. Tunneln innehåller gamla Aztekiska målningar och en väldigt kuslig känsla. Båda grupperna håller sig lugna och tar sig igenom tunneln utan större problem.

Encounter 2 - Yakuza och Triaden. Mitt i bilkön kör en svart bil upp bakom dem, och fyra män klädda i kostymer kliver ut och går mot bilen. Samt att ut ur en restaurang kommer det fyra Triad medlemmar. Grupp 1 trycker på gasen och glider väldigt enkelt ut ur situationen. Grupp 2 öppnar panikartat eld på Yakuza och skjuter med både kulsprutor och blixtar innan de lyckas fly från scenen.

Encounter 3 - Andra gränsen. Båda använder sig av smugglare igen. Grupp 2 tar sig än en gång igenom utan problem. Grupp 1 stöter ihop med en grupp hungriga Ghouls som går till anfall. En strid bryter ut och Nicke T lyckas tack vare "Bad Luck" skjuta hål på en ledning som fyller hela tunneln med varm ånga och försvårar en eldstrid, vilket gör att Ghoulsen lyckas ta sig in i närstrid och orsaka lite skada.

Encounter 4 - MC-gänget. Ett gäng pensionärer kommer åkandes på sin MC's strax bakom äventyrarna. Grupp 1 misstänker direkt ett farligt MC gäng och kastar tveklöst ut en splittergranat som prickar klockrent. Någon har oskyldigt blod på sina händer. Grupp 2 gör något liknande, men väljer att tvärnita och skapa en kedjereaktion av kollisioner. Men snart inser Viktor vad han gjort och kliver ur bilen för att hjälpa seniorerna. De vill gärna få skjuts in till sjukhuset som ligger i helt fel riktigt. Viktor förklarar att han inte har tid, istället ska de byta försäkringsinformation. Viktors fake ID håller inte måttet. Istället blir han vansinnig och skäller ut dem. Sophie får reda ut situationen med sin Uzi... inga pensionärer dog i alla fall.

Encounter 5 - Costello. Grupp 2 blir nojjiga och tror att det hela är ett lojalitets-test. Efter extremt mycket om och med tillåter de Costello att scanna dokumentet mot betalning. Dock är det Linus som utför själva scanningen och rullar en glitch. Vad som händer är det ingen som vet. Grupp 2 väljer att lösa problemet med våld. Nicke D utför en Falcon Punch på Costello och rånar honom på allt.. jag menar ALLT.. till och med hans kläder. Mats lyckas laga sin strömlösa Van och de kan glida vidare precis innan Lone Star anländer till platsen.

Encounter 6 - Chavez. Båda grupperna lyckas lämna dokumentet till Chavez inom utsatt tid och de för sina pengar för jobbet. Exakt vad det var för dokument förtäljer inte historien, men jag tror att Chavez snart kommer att kontakta dem igen.

Kommentarer
Postat av: Kubbe

Kasta granat på pensionär feels good man :D

2011-09-25 @ 02:47:37
Postat av: Nicke D

Falcon punch! Han fick bara vad förtjänade!:)

2011-09-25 @ 03:12:19
Postat av: Mattias

They messed up my van! Hur ska man ha råd att laga alla kulhål och brännskador!? gråter

2011-09-25 @ 11:54:30
Postat av: Nick

Det är ju 2 veckor mellan uppdragen.. tror du hinner banka till den i din verkstad ;P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback