Meet the Crew


Team B.D.S.M (Står för Bountyhunter, Decker, Smuggler och Mechanic... tror jag)

Kubbe spelar en Orc Hacker/Decker. Han kan hantera vilken dator eller vilket program som helst, det gäller bara att tärningarna är med honom, viket de inte alltid är. Hans stora svaghet är starkt solljus och fysiskt krävande aktiviteter. Dock den enda som än så länge lyckades sänka en person med hjälp av att kasta glasflaskor.

Mattias har en klassisk Dvärg Rigger. Han kör runt i en skåpbil som är fylld av både det ena och det andra, men främst vapen och drones av olika slag. Han har fått en väldigt förtjusning över sina små spion drones som kallas för iBalls. Införskaffade nyligen en extremt olaglig och farlig gas som han gärna använder sig utav. Inte alltid med önskat slutresultat.

Nicke D spelar en stenhård Troll Bounty Hunter. Precis som man kan gissa är han beväpnad till tänderna. Knivar, pistoler, gevär och till och med raketgevär ingår i hans arsenal. Näst intill en one-man-army. Enda gången han blivit däckad är efter att ha tagit ett par hagelskott i ryggen, något som skulle dödat vilken människa som helst. Nämnda jag att han älskar att tortera folk?

Finns två till spelare som sporadiskt ingår i truppen. Nicke Tjernlund och Mats Stålnacke har vid ett par tillfällen ingått i gruppen men kan nog inte klassas som del av teamet ännu.


Team TTT (har ingen aning om vad det står för)

Viktor spelar en slags jack-of-all-trades-human karaktär, svårt att placera honom i ett annat fack. Intressant är att han har totalt 13 tärningar när han använder sin ihopfällbara-pilbåge, dock har han aldrig avlossat en pil i ett uppdrag. Införskaffade nyligen ett par tunga pistoler som blir betydligt mer använda.

Linus chefar runt som en Dwärg Magiker. Kanske låter udda, men detta är också Shadowrun vi spelar. Har främst fått rollen som mänsklig-scanner innan gruppen går in någonstans. Har mer än en gång visat var skåpet ska stå med sina fruktansvärda ball-lightning-spells.

Sophie spelar en Elf Spy/Assassin. Hon är gruppens moraliska kompass och den som sköter snacket när hon inte svingar runt sin monofilament-kurigama.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback