Supply and demand

Playstation 3 landade rätt nyligen i USA. Folk kampade ute i regn, snö och storm i dagar i hopp om att få tag på den väldigt eftertraktade och dyra maskinen. Undra egentligen hur många som blev utan konsoll trots sin otroliga väntan? Men de som verkligen ville ha en PS3a såg till att få en. Folk blev nerskjutna! Misshandlade och hotade till livet av desperata tonåringar! Helt jävla galet! En kille lyckades dessutom rusa rakt in i en stolpe, vilket inte kan varit särskilt lyckat.

Man tycker ju att det är märkligt att det är tillåtet att kampa utanför butiker när de är ett sånt begränsat antal på en sådan eftertraktad produkt. Japaner verkar ju inte ha varit i närheten så galna, men de är ju också Japaner. Best Buy verkar ha varit den enda vettiga butiken. De gav ut biljetter till de 140 första kamparna som garanterade dem en konsoll, så de kunde gott gå hem och sova.

Förhoppningsvis lyckas Sony trycka upp tillräckligt många maskiner tills det blir våran tur att slåss om maskinerna. Nog för att jag ändå tänker vänta ett bra tag innan jag skaffar en själv. MGS 4 och FF spelen kan jag gott vänta på ett tag till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback