Nunu BotNunu får sig ett Legendary Skin.. lite halv intresserad av det. Gillar att spela Nunu, särskilt nu när han är en av de starkaste på att Jungla. Att sedan kunna slänga Blood Boil på sin carry är ju inte heller dumt.

Pixel JunkiesHade inte alls någon koll på att våran skäggiga, lilla
KG var med i Pixel Junkies. Vad är Pixel Junkies kanske du undrar. Om du nu inte ids klicka på den lilla länken och kolla själv så förklara de sig själva såhär;

"PixelJunkies är ytterligare ett bidrag till podcastsverige som fullkomligen osar av spelkulturell ris och ros och består av sex stycken vilt spridda människor med en tydlig gemensam nämnare, kärleken till spel och spelkulturen i stort. Inbitna spelsamlare, chip-tunes musiker, bloggare och individer som studerar datorspelsutveckling blandas omsorgsfullt och låter sig väl höras. Det är dessa färgstarka och intressanta personligheter som kommer att få de ämnen som skall behandlas värda att lyssna på och ta del av. Namnet PixelJunkies rör givetvis den beroendeframkallande effekt som spelen haft på våra liv."

Minion my minionVad vore en av Kaos gudarnas kämpar utan en massa följeslagare? Så inleder Fantasy Flight Games sitt senaste avslöjande till det kommande rollspelet Black Crusade. Kort och gott så handlar det om möjligheten att ha med sig minions av olika slag.

Man skapar minions på liknande sätt som man gör sin karaktär - man ger den attribut och färdigheter och diverse krafter om man så vill. En viktig sak att komma ihåg är att det är spelaren som styr sin minion... till en viss del. Varje minion har lojalitet som baserad på ens Fellowship. Om man någonsin använder sin minion utan att själv direkt kunna ge den order så blir det ett slag. Lyckas slaget så går allt som planer. Misslyckas det så tar GM över rollen som minion.

Vill man så kan man även specialisera sig lite mer på minions genom olika talents. Man kan till exempel se till att man kan ha mer än en följeslagare. Man kan till och med göra dem så lojala att de kan ta skada åt, så istället för att bränna ett Fate Point kan du helt enkelt offra en minion.

Ideér på diverse karaktärer man kan skapa är överflödiga för tillfället.

National ESL: LoL

En G4LoL tunering spelas för tillfället där världsmästarlaget Counter Logci Gaming (CLG) deltar för första gången. De har länge "gnällt" över att de inte finns något riktigt motstånd, samt att europa spelare är så mycket sämre än Amerikaner. Uttalanden som de helt enkelt fick käka upp när de mötte Low Land Lions (LLL) och TicTacs (TIC).

Matcherna är uppladdade i 1080p med kommentarer av både Phreak och Colby Cheeze. Enjoy!CLG vs LLL

Bans: Ashe, Kassadin, Renekton, Nocturne, Shen, Malzahar
CLG: Alistar, Corki, Chogath, Janna, Rammus
LLL: Irelia, TF, Nunu, Anivia, CaitlynnCLG vs TIC

Bans: Alistar, Renekton, Nocturne, Irelia, Anivia, Malzahar
CLG: Shen, Amumu, Chogath,Urgot, Kassadin
TIC: Corki, Ashe, Nunu, Karthus, Sona

Gordon Freeman prank callEn gammal klassiker.. still funny

The Healer and The SmiterKommit igång med mitt sketchande igen. Började idag rita lite hastigt på de två senaste tillskotten i vårat lilla Deathwatch gäng. Linus Stormwarden Apothecary och KGs Dark Angel Librarian.

Betygen från min Concept Art kurs har börjat droppa in. Var länge sen jag lämnade inte min sista uppgift men läraren har inte direkt varit snabb på att "rätta". Än så länge så ligger jag runt 7-8 av 10 möjliga poäng på de uppgifter som är betygsatta. Känns bra. Nu gäller det bara att hålla motiveringen uppe och fortsätta rita, sketcha och måla.

A Stoney Sleep - part 1 (continue)En förvunnen Inkvisitor och en som ligger inför döden. En inkompetet, eller kanske överarbetad Guvenör. En monark med för lite, eller kanske för mycket makt. Rebeller som härjar bland ett utslitet folk. Kultister som gömmer sig bland dem och dyrkar vad som verkar vara Necrons. Men kanske värsta av allt är nog att en någon eller några utgör sig för att vara Black Templars.

Det var med andra ord helt nya hinder som gruppen ställdes mot denna gång. Att vara beväpnad med melta vapen är inte alltid en lösning på problemen, och det blev ju en hel del problemlösning vid denna session, något som gruppen inte fann allt för enkelt att klara av.

De har ju i alla fall tagit reda på vilka xenos som kultisterna dyrkar, och har ett hum om vars de ska leta efter dem. Frågan är väl vad de ska göra när de väl hittar dem, och vilka är dessa "andra" Marines som verkar vara ute efter samma sak.

Utan att avslöja för mycket så kommer det bli helt andra utmaningar vid nästa tillfälle. Och alla dessa tunga vapen och granter kommer att nyttjas, var så säkra. Den 6-7 Maj så fortsätter vi.

Lets get ready to RumbleDå har äntligen infon om den kommande hjälten Rumble släppts. Den lilla Yordeln som styr en mekansik robot ser ut att plocka lite från alla hjältar för att bli lite unik på egenhand. Det som slår mig mest är att detta är den första hjälten jag ser som har en drawback.

Hans passive fungerar lite som Renektons. Han bygger upp heat allt eftersom han slåss. Så snart heat mätaren når 50 så ger alla hans skills bonusar av något slag. Men når han 100 (Danger Zone) i heat så blir han själv silenced, men får extra magic damage på sina auto attacker. I övrigt ser han skills ut såhär;

(Q) - Flamespitter
En AoE-kon likt Annie som ger skada på alla i området så länge de står där. Heat ska i detta fall öka skadan ytterligare. Förmodligen en bra skill att satsa på om man ska farma.

(W) - Scrap Shield
En sköld som både blockar lite inkommande skada och ökar hans movement speed. Bonusen här är såklart att skölden skyddar mer och mer ännu mer movement speed. Meh...

(E) - Electro Harpoon
Framgår inte om detta är en skill shot, men jag gissar på det. En single target spel som ska gå att spamma (låg cooldown), där varje hit ska sänka movementspeed på den du träffar. Bonusen här är extra slow. Skadan och range kommer nog avgöra om detta är en bra skill att satsa på.

(R) - The Equalizer
En drös med raketer täcker ett stort område som ger både damage over time och slow. Precis som ovan så beror det mycket på hur stor range och skada denna kan göra för att vara effektiv.

På pappret så ser han exremt medioker ut. Rent visuellt så ser han ju lovande ut, men han ser inte ut att fylla någon roll på ett bra sätt. Han saknar vettig CC, vilket jag tror blir hans fall, om det inte visar sig att hans E är galet lätt att träffa och stacka.

A Stoney Sleep - part 1

Inte för att jag tror det behövs, men här får ni en liten försmak av morgondagens uppdrag, för att öka peppen. Vi kör igång runt den vanliga tiden. Vi kan ju mötas hemma hos mig runt 18-19 och sedan besluta om vilken slutdestinationen för kvällens session blir.The vaulted doors into the Tower of Brass have remained unchanged over the millennia, inscribed with the catechism of hate: The Mark of the Xenos. However, the guard stationed outside them changes as the title Inquisitor of the Chamber changes bearers. The size and nature of an Inquisitor’s sentry force is indicative of the resident of the gleaming edifice. In keeping with Inquisitor Adriella Quist’s violent and martial nature, she keeps no guard at all: a message that she can face any threat on her own.

You pass through the unlocked doors and ascend two spiralling flights of stairs to Inquisitor Quist’s audience room. One wall is a transparent plate of glassteel facing into the void. At this time before Erioch’s weak dawn, it faces the dim light from the system’s cold, rising star. Quist stands in the centre of the patterned marble floor, arms clasped behind her back, talking to a robed Adeptus Astartes of the Dark Angel.

As soon as you have all entered the room, she speaks. “Ah, there you are. I do not believe any of you have made the acquaintance of my colleague, Brother Raziel Vindicus. He will assisst you in this upcoming mission to the Forge World known as Karlak. I must however be brief, as time is of the essence. Too much has already been wasted by the careless and the idle", she says with a commanding tone in her voice.

"Inquisitor Zaer Vincent was—is—a fine man with a nose for secrets. It may have finally been his end. He has been investigating an increasing number of harmful incidents and rumours of a xenos presence in Karlack’s less tamed southern hemisphere. I’m sure I do not need to elaborate on the ramifications if such rumours should prove true on the Crusade’s key fortress world. Yet no one has heard from Vincent in many months.” She holds up a folded letter. “Until now.”Wakfu - Open BetaVerkar som att
Wakfu äntligen är på väg in i Open Beta. Spelade föregångaren Dofus en hel del med Sophie. Det var i stort sett ditt vanliga gratis MMO, fast ett turn-baserat sådant. Fungerade riktigt bra och ställde inte direkt höga krav på dig som spelare för att ha roligt. Det enda jag minns var att det var en riktigt grind fest. Bara att döda samma mobs om och om igen för att kunna gå in till nästa område.

Jag tänker i alla fall ge Wakfu en chans eftersom jag älskar strategiska spel, särskilt när jag kan spela dem med vänner. Blir nog att rulla en Sram eller kanske en Iop krigare.

Lock and LoadEn till liten intervju med folket bakom det kommande Space Marines spelet och en chans att se ännu mer gameplay. Det "unika" stridssystemet han talar om ser mer ut som en mix av Gears of War och Batman Arkham Asylum, vilket i sig inte är något dåligt. Däremot känns det lite oroväckande att han inte väljer att prata så mycket om multiplayer, vilket får mig att tvivla på att det kommer vara så co-op som man först trodde. Jag är inte direkt intresserad av att spela denna typ av spel online om det inte är för att samarbete. Det är ju inte så fruktansvärt långt bort tills det släpps, och jag är då fortfarande lika pepp på det.

Medieval SopranosHBO serien A Game of Thrones hade premiär i helgen, och vi fick äntligen ansikten på alla karaktärer och platser som man läst om i böckerna. Efter att ha sett första avsnittet finns det inte mycket att klaga på. Det största problemet var att det var alldeles för kort, och en vecka känns som alldeles för lång tid att vänta.

Visst kanske man hade förväntat sig de olika platserna och karaktärerna på ett annat sätt, men jag är ändå nöjd över hur det porträtterat samtliga. Barnen i serien är ju dock betydligt äldre än vad de är i böckerna, men det fick vi ju förklarat innan, och det är ju förståeligt med tanke på nivån nakenhet i serien. Och nakenhet blev vi då bjuda på i mångfald.

Vidare så måste jag berömma barnskådespelarna som alla gjorde extremt övertygande roller. Ska bli kul att följa deras utveckling. Det känns ju samtidigt lite trist att man läst böckerna och vet allt som kommer hända. Nu får man ju bara sitta och njuta av det visuella.

Ni som har hunnit se avsnittet, vad tyckte ni? Vad var bra och vad var dåligt?

Top 10 - Founding Chapters

För att fortsätta i 40K spåret som jag är tillfälligt besatt av tänkte jag slänga ihop en Top 10 lista. Denna gång får temat bli 'Founding Chapters' och vilka som är mina favoriter. Bedömningen görs på Pre Heresy, Post Heresy, Primarch och även till viss del figurerna.Number 10 - World Eaters


De som idag bara är ett gäng Khore-bärsäker med stämgafflar på sina hjälmar var betydligt grymmare innan. Deras primarch var en techno-gladiator som var helt ostoppbar med sina dubbla chain-axes. Hela deras chapter kultur kretsade kring gladiator liknande traditioner, och det sägs att bara Horus och Sanguinius kunde besegra Angron i strid.

Number 9 - Night Lords


Night Lords är med på listan av en anledning. Deras Primarch Konrad var fucking Batman. Hans taktik var att sprida skräck och terror. Han gick under namnet "Night Haunter". Deras symbol är en döskalle med fladdermusvingar.  Saknas bara att han hade en grotta med massa uppfinningar och en ung pojke som han tränade upp. Modellerna var ju också rätt charmiga.

Number 8 - Ultramarines


Trots att de kallas för vanilla-marines tycker jag ändå att de har en unik charm. Hänsynslösa taktiker och strateger som inte gör något förhastat. Det är ju en anledning till att de är det största och mest välbehålna av alla chapters som gick igenom Horus Heresy och Hive Fleet Behemoth.

Number 7 - Blood Angels


Trots att deras Primarch var en pretty-boy med vingar är övriga Blood Angels något helt annat. Alla i detta chapter lider av något de kallar för Red Thirst som ger dem en viss kärlek till att dricka blod, och till viss del äta upp sina fiender. Går det riktigt illa så går detta vansinne över till Black Rage, där de i sitt galenskap försöker dö den mest glorifierade döden de kan.

Number 6 - Imperial Fists


Banangult är inte någon färg jag föredrar, framförallt inte att måla. Det jag dock gillar med Imperial Fists är att de kanske är de hårdaste och envisaste av alla marines, utan dem hade Horus säkert lyckats med sitt anfall på Terra. Deras Primarch Dorn blev så vansinning efter Horus Heresy att han anföll Iron Warriors planet med hela sitt chapter, och trots att de blev massakerade så fortsatte de att kriga med bara sina knivar, det var bara för att Ultramarines kom till undsättning som både Imperial Fists och Iron Warriors finns kvar idag. Sen så är ju Black Templars de hårdaste av alla sub-chapters.. men det tar vi en annan gång. 

Number 5 - Death Guard

Death Guard är nog det enda Chapters om jag tycker blev häftigare när de gick över till Chaos. Innan så var de bara i stort sett vanliga marines som gillade att dricka gift och lät bli att måla sina rustningar. Nu för tiden är de helt uppsvälda, böldiga och groteska på alla sätt och vis. En dröm för alla som gillar att konvertera figurer.

Number 4 - Thousand Sons

Har rätt nyfunnen kärlek för detta Chapter efter att ha läst boken. En hel arme med psykers av olika slag vars förbannelse är mutationer (hello tzeench). Ett starkt egyptiskt tema genomsyrar hela armen vilken för dem att se väldigt unika ut på slagfältet. Deras Primarch Magnus the Red var också en förbannat grym jävel som sänker titaner på egenhand.

Number 3 - Space Wolves

Rymd vikingar! Mjöd, skägg, pälsar, tänder och yxor. Hur kan man inte älska detta pack? På sätt och vis kan det kännas som att de inte riktigt passar in bland kjersarens andra Space Marines som känns betydligt mer civiliserade, men samtidigt känns det så rätt när man läser om hur nervösa alla blir när - the wolves are coming!

Number 2 - Dark Angels


Dark Angels är väl det närmaste man kommer till en riddar-order. Har som alltid haft en förkärlek till dess kåpbeklädda krigarna och deras historia som de inte vill tala om. Efter att drygt halva deras Chapter vände sig mot kjesaren så har resten vigt sitt liv till att söka upp dem och hämnas.

Number 1 - Iron Hands


Hur gör man en gentiskt modifierad super soldat ännu bättre? Jo, man byter ut det svaga, ömtåliga köttet till kallt stål. Att byta ut sin vänster arm är obligatriskt, men en del går så långt att de blir helt mekanskia, något som andra chapters inte tycker är så hälsosamt. I strid är de ännu brutalare och avrättar gärna sina "fångar" som bevis för deras svaghet.

Well of SoulsÄr det någon som kommer ihåg det här spelet - Drakar & Demoner: Själarna Brunn ? Det var mer eller mindre en Diablo klon på svenska där man kunde axla rollen som en av 4 krigare för att rädda Ereb Altor från den diaboliske magikern.

Det här spelet verkar vara fyllt av så mycket awesome-sauce att jag tror jag dör. Jag måste verkligen tipsa er om att kolla in filmen nedan då
Piruett.se spelar igenom de första minuterna av spelet. Funderar skarpt på att plagiera idén och Livestreama det senare i veckan om jag får till det.Kan.. inte... sluta.. skratta...

Balls, balls, ballsPå något sätt finner jag denna video extremt lugnande. Det enda som riktigt stör mig är att den sorterar bollarna rätt tidigt för att sedan blanda ihop dem igen. Att den inte har något riktigt syfte är bara awesome. För jag någonsin ett par hundra timmar över så lovar jag att bygga en sån här.

Clash of HeroesNy re-make titel har ju kommit till Xbox Live (och PSN) av NDS titeln Might & Magic: Clash of Heroes. Precis som sin bärbara motsvarighet är detta ett pussel-RPG med en upp hottad HD grafik. Det utspelar sig i den klassiska Might & Magic världen, och rent story mässigt så är detta händelser innan Heroes of Might & Magic V.

Konceptet är väldigt enkelt, och samtidigt djupt i sin utformning. Du och din motståndaren turas om att flytta runt era trupper. Bygger man ihop 3 lika figurer horisontelt eller vertikalt börjar de bygga upp för en attack. Olika enheter tar olika lång tid på att anfalla så det gäller att planera dessa drag väl. Sen handlar det helt enkelt om att göra skada direkt på sin motståndare. Mekaniken är förädiskt enkel.

Nu har jag bara hunnit testa gratis versionen. Spelet ligger på 1200M$-points som blir ca 120-130 kronor, vilket i sig inte är dumt för ett spel av denna kvalité. Men jag kommer garanterat tjacka detta så snart jag får min lön. Det ser ut att vara mycket underhållning för summan man får betala.


ImprovmentsHoly Righteous-nerf Batman!

Har just suttit och läst på lite om reglerna till Deathwatch rollspelet och hittat ett par intressanta saker, det mesta var naturligtvis småsaker som inte spelar något större roll. Men jag hittade också två stycken regler som kommer påverka spelet en hel del framöver.

Bonusar kan aldrig överstiga +60/-60. Så oavsett om du står point-blank med din red-dot-laser-sight-bolter och drar en full auto burst så kommer blir det aldrig mer än +60 på det slaget. 95 och högre resultat på tärningen är ju dock fortfarande en miss/fummel.

Den andra stora förändringen är i
Living Errata som man kan hitta på hemsidan. Och den berör Righteous Fury som händer rätt ofta. Regeln säger att man får slå ett till slag för att träffa (WS eller BS) och dela ut skada en gång till. Detta har man förändrat till att den skada man får lägga till bara är en D10(!). Så även om man får Righteous Fury med en Melta Bomb på 6D10 så kan man bara få ytterligade en D10 till i skada, om nu inte den också visar en 10.

Men kolla in Erratan och se om ni hittar några fler förändringar till era karaktärer.

A New DawnHar väl varit lite halvslö med att uppdatera de senaste dagarna. Sanningen är att jag åter blivit insnöad på Dawn of War 2, för i samband med att Sophie gav mig Chaos Rising så kände jag mig tvungen att mala igenom den första delen på nytt. När jag spelade DoW sist på min stationära dator så klarade jag ju faktiskt aldrig ut det. Kom till uppdraget "The Last Stand", men gjorde det aldrig. Så det var dags att köra från skratch.

Inte helt oväntat så blev min lineup - Force Commander, Tarkus, Avitus och Cyrus. Både Thaddeus och Thule fick sitta på avbytar bänken och beskåda förödelsen som bara marine kan orsaka. Precis som konstens alla regler blev det att jag gjorde min Commander till ett monster i närstrid, medan Tarkus fick aggera tank och Avitus manglade ner dem på avstånd. Cyrus fick mest stå i bakgrunden och plantera bomber och plocka ut specifika mål. Det är ju inte så att man direkt avskyr Assult Marines och Dreaden, men de finns som bara inte plats för dem när man har så mycket andra alternativ.

Något jag dock upptäckte när jag hade maxat alla mina karaktärer var att jag inte ville ha Terminator Armor på någon av dem. Satte jag den på min Commander så tappade jag min 'Rally' förmåga. Tarkus tappade sina granater. Avitus fick förvisso en fetare kanon, men hans övriga soldater tappade sina. Sen att man krossar allt skydd för sina egna soldater känns inte heller optimalt.

Aja, i vilket fall som helst så klarade jag ut kampanjen utan några större bekymmer och kan nu se till att klara ut Chaos Rising med Viktor med gott samvete och sedan införskaffa Retribution.

Rise of the Planet of the ApesSka vara ärlig och säga att jag helt missat att man spelar in en till Apornas Planet. Fast denna gång en prequal, så vi får en försmak om hur aporna lyckades ta över planeten. Effekterna ser ju bra ut, men jag misstänker att inte en James Franco kan rädda denna film från att vara något annat än en ren popcorn rulle.

The HobbitDå börjar magin om på nytt. Kan nästan inte fatta att det är så många år sedan man stod i kylan och köade för de första biljetterna. Det är nästan så att jag måste de om alla "bakom kulisserna" i filmerna för att stilla suget.

Tack Kubbe för länken!

Humble Bundle 3Nu är
The Humble Bundle 3 äntligen tillgängligt. 3st härliga indie spel till priset du själv väljer. Det går även att styra om pengarna ska gå till utvecklarna eller till välgörenhet. Förra året så bjöd de även på lite bonusar eftersom intäkterna passerade miljon gränsen.

Så nu har ni ett perfekt tillfälle att köpa roliga spel till rätt pris, samt hjälpa indie utvecklarna. För vi vet ju alla att de bästa spelen kommer från de med bäst ideér men minst pengar.

War is everywhereBlargh! Jag känner att Games-Workshop börjar få klorna i mig igen.. något som märkligt nog verkar hända varje vår/sommar den senaste tiden. Just nu är det extremt mycket 40K för min del. Vi rollspelar Deathwatch för fullt, och är snart en full grupp på 6 pers.

Jag har precis installerat Dawn of War 2 - Chaos Rising och nöter mig igenom kampanjen för fullt. Så säg bara till om någon vill köra co-op med mig. Samt så har jag plockat fram mitt Blood Bowl Legendary Edition i samband med att Steam hade rea på det. Kort och gott kan man säga att min dator går ganska varm nu för tiden.

Sen så är jag även i full gång med att läsa fler av Horus Heresy böckerna. Thousand Sons och Prospero Burning blev inhandlade i Skellefteå när vi var där. Och då är jag heller inte klar med boken Tales of Heresy.

Till sist så har jag äntligen sett till att få tillgång till DDS lokalen här i stan så att vi kan vara där och lira. Det betyder i sin tur att jag måste ner i källaren och leta upp alla mina figurer, vilket leder till problemet att jag inte färdigstället någon av mina två 40K armeér, vilket i sin tur leder till att jag leter runt på nätet efter bra deals, vilket leder till att jag högst troligt kommer spendera ännu mer pengar på GW's leksaker.

Funderar på att snappa upp ovanstående deal från Ebay på en Eldar styrka, vilket skulle göra min Iyanden styrka typ 95% klar.

And They Shall Know No Fear...Helgen rollspelenade är över. Resultatet var mycket lyckat om jag får säga det själv. Viktors bror Linus gjorde oss sällskap redan från fredag genom att rulla fram en Storm Warden Apothechary, något som gruppen verkligen behövde. Men innan han kunde introduceras var det en Diabladon som skulle sänkas.

Utan sina Power Armors var de tvugna att använda primitiva vapen båge och spjut, något som gick mycket bättre än väntat. Dom fick delvis aggera tuggleksak, men tillslut blev den tillräckligt perforerad för att dö. Med nyvunnen ära begav de sig tillbaka till staden, där nu en Apothecary väntade. De fick snart veta av stadens ledare att en annan "stam från stjärnorna" har funnit på planeten en längre period. Med tanke på gruppens tidigare fynd så blev Eldar högst upp på listan över misstänkta.

Men det visade sig vara något helt annat. Gruppen begav sig till den offerplats som användas för att lämna över urinvånarna till xenos. Väl där så låg de i bakhåll tills ett par skepnader gjorde sig synliga. De var ungefär lika stora som människor. Dock var de helt klädda i kåpor och med spegel-liknande masker utan ansiktsdrag. Bakhållet gick inte helt som planerat då ett par xenos lyckades fly från platsen. Fast med ny kunskap om vad de slogs mot visade en orbital scan vars de skulle leta.

Långt upp i den nordvästraste bergskedjan fann de en bas och en tunnel som ledde djupt in i berget. Xeno rasen gjorde ett tappert försök att stoppa Deathwatch men fick se sig relativt enkelt besegrade. När de väl begav sig in i berget så visade det sig att denna xeno ras i sitt dårskap dyrkade en av de fyra kaos gudarna - Nurgle. En enorm kammare med hundratals människo- och xenokroppar väntade dem, och även 4st Nurgle demoner.

Eldstriden blev rätt ensidig. Deathwatch avlossade allt de kunde. Till och med Melta Bombs kom flygande för att ha ihjäl demonerna. Trots att två av dem fick känna på kjesarens vrede lyckades en Daemon Prince of Nurgle kliva in genom en portal som öppnades av de resterande demonerna.

Dags för en taktisk reträtt tyckte både Blood Angel och Stom Warden som la benen på ryggen. Dom övriga gjorde sig redo för en kamp på liv och död. För Space Wolfen blev det nästan det senare alternativet när Prinsen försökt klyva honom i två delar, men ödet ville annat. I ren desperation eller vrede klev Techmarinen fram och visade vägen (like a fucking boss). Med sin servo-arm greppade han tag i demon prinsen och forserade honom till marken.

Utan något att förlora dök hela Kill-teamet över honom likt en flock rovdjur. Chain-swords, Claymores och Klor slet till slut demonen i stycken.


Blood, Love and Sports75% rea om du köper Blood Bowl Legendary Edition via
Steam. Så nu har du inga ursäkter till att inte låta mig spöa er med mina Norse, Skaven, Chaos eller vad jag nu väljer att spela.

Dark TowerEnligt
Deadline så blir det Javier Bardem som kommer axla rollen som Roland i de kommande Dark Tower filmerna och Tv-serie. Det ska alltså bli en triologi filmer samt en tv-serie som ska fylla tiden mellan varje film. Ett extremt stort projekt, och riktigt kul att de funnit en så pass bra skådis som kan tänka sig vara med hela tiden. Kudos!

Sen återstår det ju bara att se om de lyckas göra något vettigt av Stephen Kings roman serie, för nog var det rätt länge sedan man såg en bra King produktion på vita duken.

Space Marines are seriousLite mer gameplay snuttar som man inte har sett. Spelet ser mycket lovande ut. Vet dock inte vad jag ska tycka om att alla Orker exploderar i närstrid så fort man svingar sin chainsword eller trycker upp en känga i deras ansikte.

Rage - PreviewJag är inte sådär jätte övertygad av ID-softwares kommande spel Rage. Visst ser det snyggt ut, men att dömma av denna video så verkar den mest plocka en massa bitar från andra spel i samma genre... fast vem gör egentligen inte det.

Nåja, jag avvaktar tills de kanske släpper lite mer bilder och infon som kan göra mig mer övertygad om att detta kommer bli ett av 2011 bästa spel.

Angelus InvictusEftersom min rollspelsgrupp har begärt en 2-dagars rollspels helg så måste jag ligg i ordentligt nu. Vi har påbörjat det färdigskrivna äventyret i boken The Emperor Protects, men efter att ha läst igenom det så fann jag det ganska tråkigt. Så istället håller jag på att skriva om resterande delen av äventyret vilket tar sin lilla stund. Blir även mycket enklare att improvisera på det sättet.

Om de nu faktiskt lyckas bli klara med vad som finns kvar att göra i första uppdraget så finns det ett nytt som väntar dem på lördagen. Ett enkelt eskort uppdrag där de ska följa med en Inquisitor till en Forge World för att söka efter hennes försvunna kollega.

Arise from your graveSweet. Lite bilder på kommande Tomb Kings till Warhammer. Visserligen blir inte alla trupper nya. Men de verkar få en hel del nya enheter. Vad tycks?


Don't Chase Poppy!Jag har typ spelat Poppy 2-3 gånger av alla tusen matcher. Kanske dags att jag provar på henne lite. Hon är ju en rätt awesome anti-carry med sin Ulti och vansinniga skada.

The Terminus DecreeI den nya Grey Knight codexen finns ovanstående att läsa. Visst handlar det bara om att få något mystiskt att bara verka mer mystiskt bara för mystikens skull. Men det är fortfarande rätt roligt att spekulera i vad denna låda skulle innehålla. Min favorit teori är att det står något i stil med:

PULL THE PLUG ON THE GOLDEN THRONE ALREADY, YOU DENSE MOTHERFUCKERS

Game of Thrones - PreviewJag har bara en sak att
säga.

Thunder Cats - TrailerNya ThunderCats serien ser ut att bli helt okej ändå. Det typiska anime-stilen är bara att acceptera, den är här för att stanna. Samma sak gäller de data animerade robotarna. Det är en relativt billig teknik i förhållande till att rita allt för hand. Kan dock tänka mig att nätet kommer vara översvämmat med en massa bizzarra bilder och fan fiction på Cheetara.

Gobsmackingly great!Ni har väl inte missat att följa Johannes lilla
warhammer plog (project log) på Warseer? Han har den senaste tiden byggt och konverterat 24st Maruraders som han även hunnit med att måla upp till högsta kvalité. Jag måste säga att jag här nog aldrig sett så här välgjorda Maruraders någonsin. Han har en extremt detaljrikedom på varje modell. Alla ser väldigt unika och elaka ut.Han verkar för tillfället ha tagit en paus och börjat måla mer på sina Orks'n'Goblins, där han fortsätter med att använda gamla modeller för att måla dem "modernt", det vill säga utan alla röda detaljer som GW var så förtjusta i under 90-talet.


Guild Wars 2 goes CommandoGuild Wars 2 slår också till med ett välgjort April skämt och bjuder på en ny klass - Commando.

Starcraft for KinectPå tal om Kinect titlar så skulle nog ett RTS ge gode bra workout.

Dawn of AngelsFaktiskt en nyhet som jag inte vet är ett skämt eller inte. Dawn of War 2 ska tydligen få en uppdatering den 6:e April som gör att man kan spela Dark Angels istället för Blood Ravens om man så vill. Det är en ren kosmetiskt uppdatering vilket gör det hela mer trovärdigt. Men. Det kommer kosta $7.50 vilket känns som ett rätt saftigt pris för något rent kosmetiskt.

Fast å andra sidan börjar fler och fler ta betalt för ren kosmetika i spel. Vad tror ni?

Urf-day1:a April ska i LoL världen kallas för Urf-Day. En hel del saker verkar hända i deras
patch notes, samt att Lee Sin faktiskt släpps som en spelbar hjälte idag. Det patchas för fullt i skrivandets stund, så jag har inte kunnat logga in och kolla vad som har hänt. Men jag både tror och hoppas på en hel del sköna Urf-skins till diverse karaktärer precis som det nämns i patch notes.
  • Nunurf
  • Urlaf
  • Rammurf
  • Urfdyr
  • Seeing-Eye Kog
  • 8-bit-tlesticks

Minecraft StoreMinecraft passar på att öppna sin
cash-shop idag. Bästa investeringen är nog att få "response from support" för under $500. Ett riktigt fynd.

Razer TalonDagens bästa April skämt (än så länge) är en
Razer produkt. Enligt reklamen på hemsidan så ska den öka din APM (actions per minute) som man mäter i Starcraft med 10 gånger. Den vanliga spelaren har ca 100 APM, medan ett proffs har 300 APM. Men hjälp at Razer Talon skulle detta öka till 3000 APM(!).

Warning

Do not attempt to stroke, pat, or interact with any pets/younger siblings while the Razer Talon is in use. Doing so may result in damage/cataclysmic destruction of intended affection recipient.


Do not attempt to rub, scratch, or interface with any part of your body while using the Razer Talon, as this may result in unit damage/horrific loss of valued limb(s).


Thorn DiceAha! Hittade precis vilka tärningar jag ska köpa härnäst. Thorn Dice in bronze. Det ska kännas när man rullar.

It's FridayDet må vara
fredag den 1:a April idag, men för min del betyder det bara mer jobb och mindre lek. Jobbar hela helgen och har inte ledigt förän på måndag. Hade tänkt hålla utkik och se vilka roliga nörd nyheter/skämt man kan hitta idag. Har redan hunnit se både vad Riot och Blizzard har hittat på, men jag hoppas verkligen någon annan kan komma på något roligare.