Black Guard

Nytt svammel från WAR föll ner i inkorgen idag. Var egentligen inte så mycket nytt som presenterades om man flitigt sökt nyheter på andra sidor, men Alverna fick 4 klasser officielt presenterade. Man fick veta vars deras del av kriget kommer utspela sig, lite fluff om alverna, nya grafiska bilder och de vanliga artwork bilderna. Inte helt oväntat så blir en av Dark Elfs spelbara klasser Witch Elf - halvnakna kvinnorna med dubbla dolkar och ett pms-humör som skulle skrämma livet ur alla pojkvänner. Inte så onväntat att de kommer agera som DPS klassen för sin ras och kommer nyttja sin Frenzy regler för att bygga upp sina attacker. Som tank klass fick de Black Guards - kungens personliga livvakter med ett ohyggligt hat mot High Elves. Vilket också kommer vara deras sätt att bygga upp attackerna med. 2 klasser återstår ju för dem, en av dem lär vara en magiker av något slag och som den sista klassen håller jag tummarna för assassins. High Elfs fick Archmage och Swordmaster. En nuker och en tank. Ingenting märkvärdigt och inget som höjer lusten för att spela en höghatt.

Ska bli ruskigt kul när spelet väl kommer att få se om det kan leva upp till alla förvätningarna. Men jag antar att det gäller ha tålamod med spelet. Det tog ju drygt 3år för WoW att bli så pass välbalanserat som det är idag (och då fortsätter dom ändå att fixa till småsaker). Sen undrar jag om det egentligen kommer bli så stor skillnad mellan raserna. Alla får ju uppenbarligen en Tank, en DPS, en Magiker/Healer och en Support klass. Personligen är ju support klasserna för varje ras som verkar intressantast, vilken ras det kommer bli får nog de andra avgöra, man kommer väl ändå ha någon karaktär i varje läger bara för att.

((Druchii Black Guard tar dock ledningen med spelets elakaste outfit. God Damnit he looks kewl!))

image112

Think g33k

Så var Shadowun 4th Edition beställt tillsammans med introäventyret On the Run från SF-bok. Var rätt billigt för att vara från en av sveriges dyraste butiker, endast 400:- för två stycken böcker i nyskick, sånt gillar jag. Får se om vi kanske kan inleda något till helgen eller om vi fortsätter på Warhammer kampanjen. Jag kan faktiskt hålla med gruppen om att fantasy spelen börjar kännas en aning uttjatade, så det kan vara skönt med lite förändring nu när vi har tagit uppehåll från det brillianta Delta Green.

I brist på annat så hamnade jag på webhallens gadget sida till datorer. Där fanns en hel uppsjö av häfitgt saker man vill ha bara för att. Kanske till och med blir så att man beställer något av följande.

image111

Akvarium USB - 95:-
Ett akvarium man fyller på med vatten, kopplar upp och ser fiskarna harmoniskt simma runt. Perfekt för Kubbe som enligt Sophie är i behöv att ett husdjur.

Cirkuskanon - 295:-
Man ansluter kanonen till datorn och får med ett styrprogram. På så sätt kan man styra kanonen i 330 grader och 3 olika höjdvinklar. Perfekt för att starta ett krig här på jobbet. Visserligen följer det med ett nät man ska försöka pricka. Men jag skjuter hellre Roger i huvudet.

Massageboll - 69:-
En enkel massageboll för att ta bort spänningen efter en jobbig kväll i World of Warcraft.

Koppvärmare - 49:-
Håller innehållet i koppen varmt mellan 40-50 grader. Slut med att få kallt kaffe i munen. (koppen följer inte med)

Nabaztag WiFi Kanin - 895:-
Den hller dig uppdaterad med väderleken, luftkvaliteten, trafiken, aktiemaknaden, signalerar när du får epost och berättar historier för dig.. men inte nog med det! Nabaztag går att tändas på avstånd med hjälp av SMS eller email, som får den att dansa, röra sig, tala och sjunga.

X8 Mobilt Kylskåp - 549:-
Kylning via termiskt element, men kan enkelt omvandlas till ett värmeskåp. Rymmer 5 liter eller ett par Franks i mitt fall.

Cyperpunk

Man blev lite ny förälskad i WoW när man nådde Outland. Äntligen finns det gott om saker att göra. Instancer man aldrig tidigare sett. Näst intill all utrustning man hittar är bättre än det man tidigare haft. Och att ta sig mellan level 58 - 60 gör lustigt fort. Nu lär det väl dock ta stopp så snart vi stiger lite till, och sen väntar väl ett evigt grindande med rep och annan skit för att kunna pimpa sin karaktär och visa sin enorma "wow-penis".

Laddade hem Track n Field från Live Arcade. Det var riktigt kul att kämpa mot Mats omän han spöade mig i stort sett hela tiden. Maken till spaknötare får man ju leta efter. Ett par omgångar till så måste jag då köpa nya kontroller. Men det är det värt. I och med att Wii väntar runt hörnet kan man gott och väl se fram emot många tuneringar i olika spel framöver.

Funderar på att dra igång ett litet mindre rollspel av något slag för de gånger KG inte kan ta sig till Pite eller om vi som är lediga vill spela mitt i veckan. Frågan är väl bara vad man orkar börja spela för något. Exalted har jag både böcker och äventyr till, men det är en aning överdrivet. Vampire finns också som alternativ men där har jag inte så mycket erfarenhet att vara spelledare till. Märkte idag att äventyret Likstrom släpptes i veckan till D&D. Men det rekommenderas att man spelar Snösaga kampanjen innan för att få ut så mycket som möjligt av äventyret, annars måste man inleda äventyret med erfarna äventyrare och det kan bli lite trist. Mats var lite sugen på något futuristiskt. Det enda jag har där är det gamla Cyberpunk och Star Wars D20. Kanske ska man leta reda en billig version av Shadowrun för det skulle vara riktigt kul att blanda magi och teknik på lite steampunk vis. Får se vad det blir.

Ikväll kommer Klicken på besök. Har inte sett honom på ett år. Typiskt att jag då spenderat halva dagen på jobbet. Ska nog skriva ut Fjälldåd äventyret som finns på Riotminds hemsida, så vi har något kul att göra. Undra om det bara är han som kommer?

image110

(endast 298:- från
SF-Bok)

A Blue Dragon

Nu är min korta ledighet över och jag är tillbaka på jobbet. Jag är dock riktigt nöjd över hur den korta tiden spenderats så väl. I Lördags startade vi upp våran WHRP kampanj, och omän det blev rätt mycket flumm var det riktigt trevligt att vara tillbaka till tärningsrullandet. Mysteriet kring de döda människorna är löst för stunden. Råttmännen är besegrade, men vad var de ute efter? Vem jobbade dom åt? Och vad är sambandet mellan morden? Det är väl ingen som vet förän vi kan fortsätta med äventyret. Som jag kan avslöja tar det utanför Middenheims beskyddande murar och ut i den mörka skogen.

I söndags var jag, Sophie och min far till Haparanda. Eller rättare sagt IKEA. Det blev en nya stor säng (160cm), nya sängkläder och diverse andra pryttlar. Ingent köksbord till bra pris fanns dock att fynda. Borden var kanske inte så dyra men att punga ut 500:- per stol från IKEA känns överdrivet. Då köper jag hellre möbler från tex EM. Nytt bord är då något som behövs. Vars ska annars Outland rymmas?

I måndags var det dator som fick en make-over. Åkte in till stan och hämtade upp Kubbe och gick till Datorfixarna. Ett nytt fint nätagg på 620 för drygt samma peng. Trådlös router och lite USB mottagare då våra nätverkskort krånglat så mycket. Nu blir det även att köpa trådlöst till Xboxen så småning om. Och jus ja, får även ett rätt försenad födelsedags present av mina föräldrar. Far har köpt mig ett chippat Wii med extra handkontroll. Så nu blir det en massa spelande. Kanske kan man även ta sig till KG med de extra kontrollerna och njuta av party spel på storbilds-teve.

I och med att dator är up and running skaffade jag Burning Crusade och började om med WoW. Det var ett tag sedan så mycket rest-state fanns tillgängligt. Har nästan nått lvl 58 med Soohie, så Outland väntar nog till helgen. Jag var faktiskt inte så överdrivet pepp när jag väl började spela. Men nu känns suget på topp och med en guild som verkar rätt okej kan man snart se fram emot att spela instancer med goda vänner. Antar att när jag väl nått lvl 70 kommer WoW få kliva lite åt sidan för Blue Dragon och andra sköna titlar till 360.

Sen måste jag rekommendera en skön Retro-sida.
http://www.pixel-heroes.de/bossgallery.html innehåller bilder på bossarna i spelen du aldrig klarade.


image108You are not prepared

Äntligen har det släppts info om Burning Crusade expansionen som släpps till WoW-brädspelet. Har inte direkt några bilder jag kan bjuda på, men jag har däremot laddat hem reglerna där man kan se och läsa om alla godsaker som det kommer innehålla. Här får ni en kortare sammanfattning

2 Nya Karaktärer - Blood Elf Paladin & Dranei Shaman
Alven kommer ha Mana Tap som ger tillbaka 1 Energy. Shamanen kommer kunna hela någon i partyt för 1 i HP varje runda. Deras start skills kommer vara desamma som för de redan existerande karaktärerna.

51st monster figurer - Yeti, Abominations, Mo'arg etc
Utöver de nya slags monstren man kan stöta på kommer det även "lila" upplagor av alla de vi har sett tidigare. Med "lila" så innebär det groteskt starka monster. Tänk dig typ monster i klass med Overlords.

4st nya Overlords - Ragnaros + 3st till Outlands
De nya bossarna kommer bjuda på extremt mycket motstånd och förlänger spelet från 30 turns tills någon dödat slutbossen i Outlands. Illidan finns även med som en ultimat slutboss för de som vill ha ett riktigt långt spelparti.

Level 6 till alla karaktärer
Förutom mer i liv och energi kommer det finnas plats för 2 till skills/spells och 1 ny level 6 talent. För att nå den nya nivån krävs det att man tar sig till Outlands. Flying mounts kommer även att bli tillgängligt då.

54 nya class cards - 6 kort till varje class
För att kunna nyttja så pass mycket skills har de även höjt antalet tärningar av varje färg till 10

6st Dungeons - Från SFK till Black Temple
Lite värre monster och bossar än man vanligtvis stöter på, men då även lite bättre belöningar vid slutet.


Självklart dyker det även upp fler quests, items och en till karta över Outland. Det enda bekymmer jag känner är att det kommer behövs ett sjukt stort bord för att rymma allt på, plus att det kommer krävas mycket tålamod och tid då de nya spelomgångarna kan pågå i flera, flera timmar.


Testikill

Tack Edvard för senast. Det var kul att träffas och spela lite spel tillsammans, vi får snart ta och göra om det. Kanske kan du även få en rematch i Memoir 44. Måste dock säga att Double Dragon på Xbox var kvällens höjdpunk, hysteriskt kul att spela ett sånt skitspel så sent på kvällen.

Två mycket bra/intressanta demon släpptes nyligen på Live för nedlaggning. Bioshock och Stranglehold. Det förstnämnda är väl det som varit mest efterlängtat. Ett riktigt atmosfäriskt spel under vatten i skön 60-tals anda. Jag tyckte det var ett mycket bra demo som visade bra vad spelet har att bjuda på och vad man har att förvänta sig. Men trots detta kommer jag inte att införskaffa spelet. Främsta orsaken är väl att jag inte är sugen på ett skräck/äventyr just nu. Och med största sannolikhet lär spelet dyka upp för en billig peng på tradera om några veckor när alla som spelat ut det vill sälja sitt.

Stranglehold å andra sidan föll mig helt i smaken. Jag trodde att det skulle vara ett Max Payne med Chow Yun Fat i huvudrollen. Men istället för att bjuda på noir var det här fullpackat med action. Storyn känndes inte vidare intressant och spelet var inte direkt övertygande snyggt. Men snygga "stand-off" scener och hysteriskt roliga "aim-shots" tog spelet till helt nya höjder. Vet inte hur många gånger jag spelat om demot bara för att testa döda asiaterna på olika sätt. Att skjuta folk i testiklarna i slowmotion är då hittils det roligaste momentet i ett spel.. ever!

I helgen kommer KG hem. Jag är ledig. Om Mats är hemma och Kubbe är på, kan det nog med stor sannolikhet bli lite rollspel på lördag. Jobbar tyvärr fredag natt och söndag ska jag till IKEA och skaffa nya möbler. Dock är det enda jag kan spelleda för tillfället WHRP med den kampanjen vi har påbörjat.

image107

Starcraft the Boardgame

Har förtfarande inte hört/läst någon om Burning Crusade expansionen som kommer släppas. Däremot har jag ett par fina bilder på Starcraft the Boardgame som visades upp under Blizzcon.

Including a total of over 180 plastic figures and dozens of unit types, Starcraft: The Board Game features an innovative modular board of varying sizes which guarantees a new experience each and every game. An exciting card driven combat system allows players to modify and upgrade their faction with a wealth of powerful technologies. Players can unleash a Zergling rush, use powerful Protoss shields to halt an enemy invasion, or even send cloaked Ghosts out to guide nuclear missiles to their target.

image105

image104

image106


Warmachine

Det blev inget nytt nätagg för mig idag. Johan hade inte helt oväntat glömt att ta med det, och nu har han 2 veckors semester vilket betyder att han förmodligen kommer åka ner till Uppsala en vända. Aja, får försöka fixa det på annat sätt. Min WoW pepp är väl inte direkt på toppen heller. Är mest sur och arg över att min dator har krånglat så mycket och att jag inte lyckas få upp en karaktär till max-level än. Om det nu blir så att jag kommer igång igen lär jag bara ställa min karaktär i närmsta inn och invänta nästa expansion. Det kommer alldeles för mycket godis till 360 för att man ska kunna ha tid att räda och jävlas i WoW. Men en heroic i veckan lär väl inte vara en omöjlighet. Sen så spelar man inte WoW för att bli störst och bäst, utan för att spela med kompisar.

Pga dator bekymmer har jag spenderat mycket tid vid min Xbox. Gears of War och Marvel UA är det som spelas mest, förutom en och annan match i Bomberman eller Carcassone. Känns skönt att ha någon att spela alla co-op spel med över Live. Nu väntar jag spänt på Blue Dragon som jag tror kommer bli hur bra som helst. Har verkligen längtat efter ett ordentligt RPG sedan Enchandet Arms.

Bio Shock är också ett spel som dyker upp i månaden och lär vara ett av årets mest efterlängtade. Hoppas verkligen de har lyckats leva upp till förväntningarna. Enda som jag känner är lite surt är att det inte finns något multiplayer läger, varken versus eller co-op. Men men.. man ska väl klaga.


Såg Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer för någon dag sedan. Har ännu inte sett 1:an så jag kan egentligen inte jämnföra dem. En del säger att den här är bättre, andra tvärt om. Den fokuserade rätt mycket kring relationen mellan de fyra hjältarna istället för "klubbar-tajm". Silver Surfer var dock hur häftig som helst och hans kosmiska krafter sparkar stjärt. Nu väntar man spänt på att nästa Marvel film ska komma till bioduken. Vad jag vet är det Iron Man som gör nästa uppträdande i början på 2008. Sen är det bara att sitta och vänta på att Magneto filmen dyker upp 2009.

Usch! Nu väntar en grymt jobbig veckan där jag jobbar drygt 48 timmar på 5 dagar, och då är endast 2 av dem nätter. Jag lär vara helt tom i bollen och slut när det är över. Lyckligtvis har jag lyckats byta till mig 7 dagars sammanhängade ledighet. Vilket betyder massor av sömn och spelande. Sedan får jag ju tillfälle att träffa Klicken då han kommer upp. Jag är ju fortfarande skyldig honom och Ingela en spelkväll som vi måste ta igen.

Jag har börjat drömma om robotar och ånga, så nu är jag så sjukt pepp på någon Steampunk-ish. Det är nästan så att jag vill köpa en massa Warmachine bara för att ha något att leka med. Varför finns det inget sådan MMO-spel? Jag ska fan bli rik och anställa en massa underbetalda koreaner att utveckla ett sådant spel till mig.

image103


Marvel Heroes

Efter att ha nött Marvel UA med både KG över live och Jonas på jobbet är peppen på top för allt som heter superhjältar. Jag är verkligen på gränsen att köpa Fantasy Flight Games brädspel med samma tema, får se om jag känner att jag har råd efter ha gjort besöket till IKEA senare i månaden. Sen är man ju också riktigt pepp på Iron Man filmen som dyker upp riktigt snart. Ett stort "LOL" till Tom Cruise som vill ha rollen som Tony Stark, tacka gudarna till att de iaf valde Robert Downey Jr (stavning?). Skurken blir Mandarin vilket känns passande till den första filmen. Som med alla andra filmer är detta tänkt att bli en triologi, det är även bekräftat att War Machine kommer dyka upp i någon av filmerna.
image102

Insane achivments

Nätagget på datorn är helt utbränt och i med det även mitt WoW spelande. Sämst som jag är på hårdvara har jag ingen koll på vad man ska köpa eller hur man installerar det. Dock har jag Kubbe till hjälp på den fronten. Får se när jag tar tag i det. Jobbar ju inte så överdrivet mycket till veckan så tid finns ju om jag bara tar mig till stan. Känns lite småsurt att snubbla på mållinjen sådär nära att få fara till Outland. I och med att Blizzard nu utlovat en ny expansion där man kan bli level 80 och alla items man hitta i förra expansionen blir skit känns det plötsligt inte lika motivernade att kämpa sig framåt. Vi får se hur det slutar helt enkelt.

Det positiva över att jag inte sitter vid datorn längre är att jag kunnat plocka upp Xbox spelandet igen. Det blir ju dessutom inte tråkigare över att KG tagit sig hem till Luleå och kopplat upp sig där. Nu är det nästan en helt ny värld med online och co-op möjligheter. Vi har redan tagit oss igenom Gears of War ett varv och inväntar nu att klara ut med på Insane för de sista achivments. Plockade även upp Marvel Ultimate Alliance på EB i helgen och har laddat hem extra hjältarna så att det finns rätt mycket att göra där också.

Även om det är ett tag tills de riktigt intressanta titlarna släpps kommer ju Blue Dragon som jag väntat på. Ska bli riktigt skönt att gräva ner sig med ett japanska RPG. Eternal Sonata ser ju dock ut att bli mycket bättre, men som 360 ägare kan man inte vara kräsen. Bio Shock är väl också relativt nära release. Inget spel jag är super pepp på, men det kommer säkert sluta som The Darkness - ett spel jag är helt ointresserad av i förväg men kommer bli helt frälst när jag väl spelar det.

Blizzcon 07

image101

Okej, jag erkänner. Jag vill också till Blizzcon 07. Dock inte för att få ingame prylar till WoW eller för att få se massa nytt ögongodis till Starcraft II. Inte heller vill jag socialisera mig med alla kids och gubbar som kommer surra om hur man bygger den bästa PvP-karaktären, eller beblanda mig med boot-babes utklädda till diverse lättklädda demoner/alver. Jag vill hänga där för att få se Fantsy Flight Games visa upp sina grejer.

De har lovat att man ska kunna speltesta Starcraft - The Boardgame
Få se alla hjältar, monster och items till expansion The Burning Crusade
Dessutom ska man få en mini-expansion med epic sets till alla nio klasserna

Power is Wealth, Wealth is Power

image100

Trots att jag bara hunnit testa spelet i drygt 2 timmar är jag helt förälskad i det. Blood Royale som det heter handlar alltså om att bli det mäktigaste dynastin under 1300-talet. Inte nödvändigtvis genom militär makt utan mer genom smart och taktiskt rävspel där man sluter allianser med sina fiender och bedrar sina vänner. I våran "testgrupp" spelade Jag (Tyskland), Andreas (Frankrike), Axel (Italien) och Gabbe (Spanien). Här följer ett kort smakprov över vad vi han uppleva under drygt 10 år (2-3 turns). 

1300  Spelet inleds med att samtliga dynastier skapar kungar & drottningar och rullar sedan tärning för att få se kön på äldsta och enda barnet. Det blir kronprinsessor för alla dynastier förutom Tyskland som får den enda kronprinsen. Sen börjas det utvinna de resurser som finns i landet. Italien som är det enda landet med tillgång till "lyxvaror", så de knyter snabbt kontakter med både Tyskland och Spanien. Tyskland stora metall inkomst lockar precis lika mycket som Spanien råvaror. Trots storm ute på haven lyckas Italien och Spanien göra lyckade leveranser till varandra. Frankrike behåller sina resurser för sig själva men börjar komma till insikt att en allians kan vara nödvändig för att överleva. Alla länder börjar rusta upp armeér för att skydda sina gränser och resurser. 

1305 - Alla dynastier fortsätter att fortplanta sig och samtliga får prinsessor i sina led, alla med sina egna personligheter. De hårda livet med att skaffa barn tär på drottningarna men alla överlever nätt och jämt. Inget land behöver tillkänna ge någons död utan kan i lugna och ro taxera sitt folk och utvinna fler resurser. Italien och Spaninen byter ytterligare resurser med Tyskland börjar vända blickarna mot Frankrikes tillgångar. Inget drastiskt händer förutom att allianser och giftermål börjar tas upp. Det verkar som en sydlig allians mellan Italien och Spanien är pågång. Tyskland å andra sidan har Italiens råvaror i blicken och vill med hjälp av Spanien stänga handel och militärt erövra de norra delarna. Frankrike börjar misstänka att Tyskland endast är ute efter deras resurser och mobiliserar sin arme mot gränsen samtidigt som södra delen mot Spaninen förstärks.

1310 - Kungahusen fortsätter att öka på sina familjemedlemmar. Ett par prinsar ser äntligen dagens ljus likväl som ett fåtal prinsessor. Men denna gång kräver barnafödandet sina offer. Italien misster sin drottning och lämnar kungen och sina barn efter sig. Lyckligtvis finns det gott om prinsessor att gifta om sig med, men tyvärr finns det många lyckosökare som endast är ute efter de pengar man får för att gifta sig med en kung, vem törs man lita på? Ännu värre är det i Frankrike. Under mystiska omständigheter dör kungen(!). Drottningen hann visserligen föda två kronprinssar, men de är fortfarande i barnvaggan. En Steward tillsätts i väntan på att prinsen ska bli 15 och kunna ärva tronen. Frierier flyger kors och tvärs och alla försöker para ihop sina barn med tronföljare. Efter långa konflikter blir inga avtal skriva, istället ska man vänta tills barnen når lämplig giftas ålder. Med oroligheter både i Frankrike och Italien gör Tyskland ett vågat drag. Medan taxeringen förblir normal i övriga länder kräver Tyskland en skattökning för att mobilisera en stor arme. Dessvärre uppskattar inte de Tyska bönderna detta krav, utan de börjar bli rebelliska. Drygt 1/4 av landet startar uppror. Men nyheterna om rebeller sprider sig fort och stora delar av Italien sätts inför samma bekymmer. Spanien och Frankrike blir dock nästintill oberörda av uppror.

Här någonstans tog även spelet slut för den kvällen. Vi fick aldrig uppleva hur krig fungerar eller skriva några riktigt äktenskapskontrakt. Istället ska vi försöka spela en "ordentlig omgång" när vi har tillräckligt med tid och folk.


Never summon anything bigger than your head

En webcomic som jag kännt till i många år men aldrig riktigt läst är Dork Tower. Orsaken är väl främst att serien har hållt på så länge och jag vill alltid läsa dem från början - så tidsbrist kan man säga är främsta orsaken. Men nu har jag hunnit läsa nästan alla avsnitt som publicerats på nätet. Och jag måste erkänna att denna serie håller sjukt hög klass. Om man föredrar rollspelsskämt framför tv-spels humor bör man verkligen ge den här en chans. Dessutom lär väl många lägga märket till att John Kovalic även ritat extremt många av Steve Jackson Games illustrationer - ex Munchkin och dess varianter. För att kort förklara handlingen i serier så kretsar den främst kring de 4 karaktärerna ni ser i denna strip (men även lite andra filurer dyker upp till och från).

Matt (the red-shirt) kan ses som seriens huvudperson och även Johns alter-ego. Matt älskar allt som har med spel och göra, men dyrkar särskilt mycket Warhamster (parodia på Warhammer). Han har alltid rollen som spelledare under spelkvällarna och är en väldigt jordnära kille.

Igor (the short-guy) är en äkta munchkin. Han är helt besatt av allt spelrelaterat och nördigt. Han kastar sig hejdlöst in i varje nytt spel och slutar inte förän han är bäst. Han samlar på allt som är värt att samla på och lite till. I rollspelen är han gärna krigare eller vilken klass som helst man kan snabbast bli bäst på.

Ken (the black guy) är väl den normalaste killen i gänget. Trots att han fungerar normalt i sociala sammanhang är han 110% nörd som gärna förgyller helgerna med spel-maratons. Vid rollspelen är det Ken som står för helandet.

Carson (the Muskrat - nej han är ingen hund) är allas vän. Han gillar att rullla tärningar med Matt, spela de senaste tv-spelen eller bara surfa runt på nätet. Kanske pga hans vänliga natur slutar det oftast med att han utnyttjas som lockbete eller battering-ram vid rollspelen.

image99

För att verkligen förstå storheten med serien besök -
www.dorktower.com