Complications

Ja!!! Paket utdelning till folket, eller nästan i alla fall. Idag dök 2st efterlängtade paket upp. Age of Conan till Sophie, nog för att jag lär smyga iväg vid tillfälle och göra namnet Qucas kännt på nytt. Det andra paketet vad våran beställning från Gamemaniacs. Så det betyder med andra ord att helgen blev räddad. Färg, figurer och pyssel kommer fylla lägenheten i helgen, det kan jag lova. Det är nästan till och med så att den varma solen lockar en till att inhandla en flaska vitt svalkande vin. Fast jag vet inte hur vin och måla figurer går ihop. Nåväl...

Jag har fastnat i GTA IV, och då menar jag inte på något uppdrag eller att jag inte vet vars jag ska. Intresset för spelet bara dog ut. Omän jag är nyfiken på hur spelet slutar känns det extremt långt bort då man hela tiden måsta åka runt och göra skituppdrag till folk eller besvara folks SMS och telefonsamtal. Visst är det kul att glida runt och bara lyssna på radio och klyva fotgängare, men bara så länge, dessutom har man ju redan gjort det i alla tidigare spel. Känns bara som ett stort - Meh! just nu.

Team Fortress 2 känns då mer på tapeten än någonsin. Jag har suttit och observerat Europa ligan och sett den senaste finalen, så nu är peppen på topp att alla i klanen ska fixa sina datorer och en server så vi kan börja träna.

Annars har jag i stort sett bara nött Blood Bowl över nätet med folk. Våran interna tunering har tickat vidare och jag har tappat min första plats till Marcus skogsalver, men tror fortfarande på vinnst. Han blev 5 man kort efter matchen mot mig så förhoppningsvis får han svårt att vinna de kommande.

image233

Rollin' wit da wizzads

Helgen har varit mycket tärande på mig. Alldeles för mycket jobb och för lite spelande. Jag kan nog snart börja bete mig som Jack i filmen The Shining. Det är väl förhoppningsvis inte så länge kvar innan lite roliga saker händer. Sophie kommer att få sitt Age of Conan i helgen, och av den forum-lurkningen jag gjort så verkar releasen vara nästan så buggfritt ett spel kan vara från starten. Fast det kan ju förstås ändras när alla världens spelare ska in samtidigt istället för att de som har köpt 3-dagar-tidigare-nyckeln. För min egen del så blir det nog inte AoC oavsett hur bra och kul det verkar. Vet inte hur pass mycket min dator pallar men största orsaken stavas ju WH.

Det var flera år sedan jag senast gjorde en beställning från nätet, så jag har absolut ingen koll på leveras tider. Jag inbillar mig att det i alla fall bör komma innan helgen så att jag har något att göra då. För Dark Heresy kommer det nog inte bli då jag helt saknar uppdrag att spelleda, eller jag har ett lite kortare som knappt känns värt att ödsla tid på. Men förhoppningsvis kanske vi kan måla eller göra något annat tidsfördriv.

Har även fått mail från Webhallen gällande Rock Band (aka spelet som aldrig kommer!!!). Nu verkar det faktsitk hända lite saker. Instrumenten kommer släppas separat i en box för ca 1600:-, men sen måste man köpa spelet/skivan löst för ytterligare 600:-. Jag är så less att vänta på det här spelet att jag inte ens orkar bry mig om att betala en massa extra. Nu vill jag bara ha hem det så jag slipper tänka på det.

image232

Holy Shit!

Nu har jag äntligen fått iväg min beställning till Gamemaniacs. Blev en hel del färg, penslar, lim och ett par figurer att börja måla på - Dire Avengers och en Wraithlord för att vara exakt. Något som jag dock inte räknade med är att Sophie plötsligt börjat bli intressard av allt vårat snack, så nu har hon bestämt sig för att i alla fall ge 40K ett försök. Valet av lag blev rätt enkelt för henne då hon såg att det fanns ett gäng som hade rätt mycket rosa på sina dräkter nämligen - Emperors Children. Så hon fick en box med 10 marines att provmåla och tillfälle att lära sig alla regler och sån skit vi konstant snackar om.

image231

Power Puff Cookie

Det kanske är på tiden att jag lämnar ett litet inlägg på denna blogg. Min ursäkt för frånvaron är att jag inte längre sitter vid någon dator på jobbet, utan istället ser till så att andra gör mitt jobb, vi kan kalla det för en form av befodran. Och när man väl är hemma så är väl inte bloggen min högsta prioritet. Nåväl.. ett par saker av intresse har väl hänt de senaste veckorna.

Vi har just nu ännu en hund. En "kina-puff" som heter Kakan ska bo med oss i 2 veckor och fungerar allt bra så blir det väl att vi har kvar henne. Hon ser ut som en liten fluffig version av Ruffa, och de kommer väl överens med varandra. En bild på henne kan ni se i Sophies
blogg.

TF2 och Soulstorm spelas vidare på min PC i väntan på bättre speltider. Förvisso har ju GTA IV släppts till 360, men det är egentligen bara mer av det vi sett förut. Jag har aldrig varit ett stort fan av serie, det har mer fungerat som ett spel jag slängt in och retat poliser i någon timme som tidsfördriv. Fast denna gång har de lyckats med en riktigt underhållande story som håller fast en. Får väl se hur mycket man spelar när man väl är klar med det, inte precis så man ids spela om alla tråkiga uppdrag igen för det var verkligen få uppdrag som egentligen var roliga. Sen så har jag inte någon större koll på vilka spel som släpps i sommar. Brukar som vanlgit vara en väldigt dålig period för bra spel.

Jag och Kubbe var och såg Iron Man för ett tag sedan. En riktigt bra super-hjälte-film, fast den har ju samtigt inte så jävla stort motstånd. Spiderman och X-men har ju också sin charm, men framstår som kanska bleka produktioner i jämnförelse. Visst fanns det mycket man hade kunnat göra bättre, men jag gillar att filmen kretsar runt Tony Stark mer än själva spöa skurkar biten. Sen så var det väldigt underhållande och se den lilla snutten som visades efter eftertexterna. Så nu håller man tummarna för en ev Avenger film.

Min Eldar arme har haltat lite. Jag har inte lagt den på hyllan eller på is. Det har bara inte blivit av att beställa alla färger och figurer ännu, men det kommer. Vi har ju i alla fall plockat hem både bord och terräng till våran lägenhet, så nu dröjer det förhoppningsvis inte så länge innan vi kan börja rulla tärningar på allvar.

Dark Heresy äventyret är avklarat. Än så länge är jag mycket nöjd över stämmningen och karaktärerna som grabbarna spelar. Ska ta och köpa de nya böcker så snart jag kan så vi kan snabbt komma vidare i storyn.

image230