Pretend

Det blev ingen fortsättning på rollspelet i helgen. Edvard hade ingen möjlighet att vara med, och jag tycker inte det är lika kul om inte alla är med. Istället spelades det Warhammer i DDS lokalen med Johannes. Det var sista chansen för honom att spela med oss innan har flytter till Stockholm. Tyvärr kunde inte jag vara med pga av hund, men jag fick ändå möjlighet att spela Warhammer då Hajsis kom på besök. Vi installerade Mark of Chaos på Sophies dator och lanade halva natten. Var riktigt kul att testa på lite egna armeér och kombinationer av trupper. Det enda dåliga var att det var ruggit få kator att spela på. Någon som den sensaste patchen ändrade en aning på.

Jag har även passat på att klara ut spelet en gång till. Var betydligt roligare och lättare när man känner till kator och vilka trupper man bör använda. Handgunners med hjälp av en Bright Wizard blev snabbt den dödligaste kombinationen. En volley omgång med dem sänkte utan problem en halv enhet kaos krigare eller fick de i alla fall på flykt. På började imorse en ny omgång med Kaos. Tänkte köra Nurgle denna gång. Än så länge är det ingen större skillnad på vilken gud man tillber. Anti-hjälten är fortfarande lika kass och duger endast till dueller. Tacka vet man magikern med Winds of Death som dödar osannolika mängder trupper.

I lördags så spelade vi lite brädspel. Decent och Fists of the Dragonstones spelades. Dungeoncrawlet blev lite långdraget och de försökte klara av äventyret snabbt istället för ordentligt vilket ledde till att de inte hade en chans mot slutbossen på banan. FotD tog också oväntat lång tid att bli klar med. Skylle på Mats som försökte vara så lurig som möjligt. Det blev till slut Koggs som tog hem vinsten i det spelet - tack vare sina tradera skills - som han själv sa.

Såg även den nya Turtles filmen i helgen. Tyckte verkligen den gjorde serien rättvisa. Den var lite mörkare än vad man är van vid och det handlade rätt mycket om Leo's och Raph's relation till varandra. Den föll dock rejält på slutet då den inte hade tid att avsluta huvudberättelsen på ett bra sätt. Man får ta den för vad den är helt enkelt, skön nostalgi action med rätt simpelt animerade sköldpaddor.

Sophie har förövrigt blivit besatt av Final Fantasy III till DS. Hon har spelat det natt och dag sen i fredags. Alltid lika kul att höra henne svära när hon är på väg att dö. Men imorgon släpps LotR-O och då lär det inte bli många andra spel på ett bra tag. Nu gäller det bara att hitta ett bra sätt att få Kubbe att sluta med WoW och hänga med oss i Midgård.

Kommentarer
Postat av: Kubbe

i will never fall for the light side :P

2007-04-23 @ 21:13:56
Postat av: Warhammah pro player

Grymt tuffa onda hjältar.. :) Dock var det för lite slutfighter och mesiga alldeles för fort. Annars faktiskt en hel skön film :)

2007-04-24 @ 10:25:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback