New shit

Att E3 rullar på är det väl ingen som missat. Personligen är jag rätt kass på att följa med de olika rapporteringarna och se vad som skall komma. Brukar istället hållas uppdaterad av KG och Kubbe vilket funkar minnst lika bra. Undantaget för i år var att jag faktiskt redan sett allt från E3. Inga direkt nya saker presenterades, bara en massa nya klipp och skit från spel jag redan sett något ifrån och hunnit bilda uppfattning för. Assassins Creed ser fortfarande ut att bli hur bra som helst. Killzone 2 kan vara en anledning till PS3. Halo 3 är fortfarande ointressant.

Och så vidare...

WoW tar fortfarande upp lite för mycket tid, men det känns dumt att minska på speltiden nu när vi börjar få guilden att växa. Dock är det riktigt långt bort till 70, men om jag bara tar en level i taget lär jag nog vara där innan jul.. eller så. Med tanke på vilka spel som släpps under hösten så kommer det bli oundvikligt att lägga WoW på hyllan.

I helgen är jag ledig. Tyvärr är inte KG det, och Mats kommer åka till Happis. Edvard har jag dock inte pratat med, men Kubbe vet jag är taggad på något. Kanske ska man höra med Andreas och Niklas ifall de vill hitta på något. Brädspel är ju alltid en möjlighet men jag är faktiskt rätt sugen på någon form utav rollspel. Kanske ett tillfälle att sparka igång lite Star Wars D20.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback