Geekity Geekity Geekity Geek!

Är fortfarande osäker på om jag ska införskaffa Assassins Creed. Med tanke på hur besviken både Edvard och KG blev på det så känns det inte som ett givet köp längre. Visst är storyn helt fucked'up med matrix inlägg, men själva smygnade och dödandet är ju kvar. Funderar på om man ska byta ut det mot Call of Duty 4 som sägs ha ett brilliant multiplayer läge, och alla vet ju att multiplayer is the shit år 2007/08. Tidigare delar av serien har jag aldrig brytt mig om, man är rätt less 2:a Världs kriget och korkade tyskar, men ett morden krig känns betydligt mer aktuellt. Mass Effect ligger dock kvar på listan över spel som ska konsumeras. Och jag har valt att läsa så lite om spelet som möjligt och låtit bli att titta på alla filmer som ligger ute. Jag vill kunna njuta av varje ögonblick av det spelet. Bioware är gudar när det kommer till rollspel, och det kommer så förbli.



And now some random geeky stuff...

Snubblade över en störtskön
sida med väldigt Tim Burton inspirerad konst. Bland alla sköna bilder hittade jag The Geek ABC som påett nördigt sättpresenterar vad alla bokstäver i alfabetet står för, och det finns verkligen något för alla att skratta åt.

      



En kille har börjat bygga upp en "liten" stad för Apocalypto boken som kommer till 40K. Hans verk är sannerligen imponerande och man skulle mer än gärna tillhöra samma spelgrupp som honom. Han stad är nämligen ingen annan än en förfallen Manhatten. This shit is just awesome!





Nytt på Warseer är att de första Dark Elf ryktena börjat strömma in. Det verkar som att ge alla High Elfs möjlighet att alltid slåss först gett GW behov av att sprida vidare liknande regler. Enligt källor ska DE hatred mot alla raser(!) och eternal hatred mot HE. De övriga ryktena är dock lite mer postitiva. Cauldron of Blood kommer nog inte upp ett rare slot, Assassins ska bli mer prisvärda och Hydror ska få regenerate eller möjlighet att få ut fler huvuden. Även magin ska vänta sig en rejäl re-make där den ska bli lika destruktiv som i fluffet. På sätt och vis saknar man inte Warhammer lika mycket längre.



Spelaren Moviesign bjöd in sin tjej furtive penguin till en 2-vs-2 match med ett par kompisar. Där hade han skapat en egen bana och lagt ut vapen i nedanstående motiv. Han ledde dit henne och frågade om hon ville bli "my teammate for life". Självklart svarade hon ja. Geek and Sweet!

She said yes.

Kommentarer
Postat av: Kubbe

najs :D

2007-11-17 @ 13:52:56
Postat av: Krille

H is for Hill, most silent. Fucking briliant!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback