Varghulf & Grave Guards





Varghulf är förmodligen modellen folk har misstänkt vara den omtalade Varulven. Än så länge finns det inte så mycket att säga om den. Folk snackar om att den kommer vara i klass med en Hero/Lord och kommer kunna agera på egenhand. Det finns även rykten om att den inte kommer kunna flyga, utan endast ha 9" i Move. Modellen i sig är väl inte så märkvärdig, men jag kan nog tänka mig att man kommer se mycket konvertringar som får den att se betydligt bättre ut.

Grave Guards modellerna är å andra sidan väldigt snygga, anser jag. De må vara väldigt 5th edition inspirerade, men det gör då ingenting. Regelmässigt kommer de inte förändras med undantaget att de kan välja att ha Great Weapons.

Den stora snacket på Warseer denna vecka har varit de bekräftade ryktena att Demonerna kommer få 2st böcker nästa år. En till fantasy och en till 40K. Sedan har folk varit väldigt upprörda över de nya Daemonette modellerna som liknar - "Merfolks doing the robot dance". Hur det slutar vet vi inte förän tidigast efter nästa sommar.



Update: Hittade lite fler bilder på Manfred bland annat till fots.

  

Kommentarer
Postat av: Edvard

Okej, de där grave guardsen var ju för fan OBSCENA. Det var nog det i särklass löjligaste jag har sett, på mycket, mycket länge. Och varulven var fan inte mycket att hänga i hjulgranen heller.

Vad fan är det som pågår, har GW anställt en epileptisk boskapsknullare som skulptör för den nya VC-rangen, eller vad? VILL de att folk skall skratta åt dem och sluta köpa deras modeller, eller vad är det frågan om?

2007-11-09 @ 00:01:35
Postat av: Nick

Smaken är som baken Ed ;)

Personligen gillar jag att de ser väldigt cermoniella ut, precis som krigare som blivit begravda med sin herre. En klar förbättring till de tenn-figurer som gjordes till förra editionen. Dessutom är dessa figurer i plast vilket förenklar ev konvertringar och möjligheter.

Jag vet dock inte vem som gör figurerna till VC. Men efter att ha sett några av de nya Demonerna kan man verkligen ifrågasätta om de är på rätt väg.

Postat av: Krille

Varför har Carstein tappat allt sitt läckra hår och förvandlats till en förvriden gestalt a la Necrarchs? That's what I want to know!

2007-11-09 @ 11:53:20
URL: http://thenoobschoolbus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback