A Heavy Update

Nu sitter man på jobbet igen och väntar på att klockan ska slå 7:00 så att man får kila hem och sova. Imorgon väntar nog lite storstädning följt att mina försök att få igång Team Fortress 2 på min dator. Peppen är enorm nu när Heavy Update är riktigt nära. Än en gång har Valve visat att de kan göra intressanta uppdateringar utan att sabba spelbalansen (misstaget med att ge Pyro +50 i HP fixa de relativt snabbt). Precis som med tidigare uppdateringar har vi 3 nya vapen att se fram emot genom att låsa upp några av de 35 Achivments som släpps. Heavyns nya vapen kommer att vara;

K.G.B - Ett par boxningshandskar som kommer ge honom en 5 sekunders buff då han får 100% crit möjlighet till kostnaden av att förlorar hastighet(!). Kravet för att få buffen är att man boxar ihjäl någon och den fylls på med tid för varje frag du lyckas göra. Kan nog vara riktigt dödlig om man är snabb i fingrarna och kan plocka fram "sascha" och mangla.

Natascha - Den nya stora bössan. 25% mindre i skada men kommer att slöa ner alla som blir träffade. Hur långsamma de kommer bli är lite osäkert, men vapnet är tänkt att användas mot Scouts och andra som försöker utmanuvrera Heavyn. Har svårt att se detta vapen som särskilt effektivt när man anfaller, men kan definitivt göra sitt i försvar. Den kan nog bli grym med Demomans sticky bombs.

Sandvich - Det första man kommer låsa upp och som ersätter Shotgun är mackan han käkar i "Meet the Scout". Den kommer ta ~4 sekunder att äta, vilket kommer göra honom försvarslös för stunden. Vad den gör är att återställa 120 HP. Helt värdelös om man spelar med en Medic men kan säkert komma till nytta om det är ont om dem och medi-packs.

Förutom ovanstående saker så är den bästa nyheten de nya kartorna. Vad jag förstår så ska det röra sig om totalt 4 nya banor. En vanligt capture point bana som heter CP_Steel samt en ny PL_Badwater Bashin (där man knuffar en vagn). Sen kommer det även ett nytt spelläge som heter Arena, där man helt enkelt inte kommer att respawna när man dött, vilket är tänkt ska ge snabba och intensiva strider. En av dessa Arena banor kommer dessutom utspela sig i en ny miljö bland gräs och gröna träd vilket kommer vara en skön omväxling för ögat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback