On The Rain-Slick Precipice of Darkness

Så nu har Sophie fyllt år. Grattis älskling! Vi hade ett mycket trevligt kalas med massor av flum och choklad. Pefekt med tanke på att vi hade ett Hippie-tema på det hela. Det enda tråkiga är att ingenting av det jag beställde till Sophie hade hunnit komma. Men jag förväntar mig minst ett av paketen redan idag, förhoppningsvis båda. Hm.. jag kanske borde kolla min mail.

Efter att ha testat demot på Penny-Arcades spel så blev jag tvungen att ladda hem det. Ett klockrent RPG med störtskön humor och ett helt okej stridssystem. Enda man kan gnälla på är speltiden som är drygt 5-6 timmar, men å andra sidan kostade det typ 120:-. Jag kommer garanterat köpa de 3 kommande delarna i spelet.

Med tanke på att det inte kommer nästan några intressanta TV-spel i sommar så har jag ju sagt att jag ska koncentrera mig på min Eldar arme och få den målad. Än så länge har det gått rätt bra på den fronten. Dock så fick jag fel saker sist jag beställde från Gamemaniacs. Istället för ett paket Dire Avengers så fick jag ett gäng Swooping Hawks. Det enda som är tråkigt är att jag inte har tillräckligt med troops, men jag fick en intressant enhet som jag garanterat kommer vilja använda så småning om. Nu i veckan ska vi dessutom spela lite. Det rör sig bara om 700p armeér som vi ska använda, men jag kommer nog få stora problem mot Marines och allt som har en save på 3+ eller bättre. Nåja, man måste spela för att lära sig helt enkelt.

En tidig lön väntas dyka upp den 19:e Juni sådär lagom för midsommar. Då kommer det att bli läge att skicka iväg en beställning till SF-Bok. Fast jag ju lika gärna vänta med det om nu jag och Sophie ska till Stockholm. Problemet är väl bara att hitta några hundvakter. Ruffa kan bo hos mina föräldrar, men vem vill ta hand om Kacka-Mon?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback