A bloody close encounter

Det blev inget rollspel i helgen som planerat. Istället har vi hunnit med att se lite film, spela brädspel och såklart Warhammer Online för min del. Filmerna var av rätt blandad kvalité. Har sett Outlander, Bolt och Evil Aliens. Ni märker ju själva hur det ligger till på IMDB.

Outlander - Var en slags sci-fi/Vikingfilm av rätt usel sort, trots att de kämpade in i det sista för att göra den intressant. En man från rymden störtar av okänd anledning i ett Norge på 700-talet där alla talar engelska och går klädda i mer päls än vad som torde finnas i skogarna. Man får det rätt fort förklarat att mannen från rymden är på jakt efter en utomjordisk varelse/drake, och ungefär där någonstans tappade jag intresse för handligen och hoppades på kanske lite hjärndöd action, men icket. Istället bjuds man på samma känslosamma ögonblick som i Gears of War 2.
Betyg: 2+

Bolt - Säger sig självt. Det är svårt att misslyckas med en så välanimerad film även om det inte är Pixar som bjuder upp till dans. Lyckorus och sorgestunder avlöser varandra på löpande band och det är svårt att hålla tårarna i styr när det gång på gång visas upp varför hunden är människans bästa vän. Den må vara förutsägbar men det gör den inte sämre för det.

Betyg: 4+

Evil Aliens
- Tog Edvard med sig. En B-film som ser ut att vara filmad av samma gäng som gjort evighetssåpan "Hem till gården". Extrem dålig kvalité med omän ännu sämre skådisar. Fast det är ju det som är meningen. Filmen absoluta höjdpunkt är när en skördetröska manglar sönder ett dussin män i maskerad kostymer (aliens) till klassiska hill-billy toner, f-ing epic! I övrigt så får man lära sig ett och annat om hur både bönderna i Wales och utomjordingar dyrkar satan på liknande sätt, och det måste ju vara värt något.
Betyg: 1-


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback