Keep Siege

Så... det har ju inte hänt sådär jätte mycket spännande de senaste dagarna. Har spenderat majoriteten av min tid på jobbet. De timmar då jag och Sophie inte städat, handlat, lagat mat och gått ut med hundarna har spenderats framför datorn och Warhammer Online. Har kämpat rätt hårt med att klara av deras version av alla-hjärtans-dag som går under namnet Night of Murder. Där ska man klara av diverse saker som att döda 1 guild leader, 10 Keep Lords, 15 motståndare av varje ras osv.

Det är väl främst Keep Lord delen som tar tid att lyckas med. Tack vare en rätt bra populerad server så kan man i alla fall hitta minnst ett Warband varje dag att kriga med. Och bara för att jag inte har något annat nördigt att skriva om så ska ni här få en genomgång på ett lyckat Keep Siege som tar ca 15-20 minuter att genomföra.1 - Hitta ett Fort som ägs av din motståndare, och se gärna till att ingen är där och vaktar. Oftast räcker det med en 5-6 duktiga spelare för att försvara ett slott mot ett fullt warband.2 - Se till att ni har med er en murbräcka och börja banka på dörren. De som inte hjälper till att förstöra dörren får hålla vakt på baksidan av fortet så att ingen kan smita in bakvägen och börja försvara.3 - När dörren öppnas så rusar ni snabbt in och har ihjäl alla vakter på botten våningen. Sen är bara frågan hur pass duktigt ditt warband är. Klarar ni av att rusa rakt in och spöa en Keep Lord eller måste ni använda "balkong-knepet"?4 - Balkongen är den plattform där man oftast står och försvarar sitt Fort. "Tanks" måste springa först så inte alla veka healers får aggro. När man sen tar sig ut på balkongen så resetar sig bossen. Sen är det bara att avancera sakta framåt och lura till sig vakterna och till slut Keep Lorden själv.5 - Klart. Gå upp i level, handla renown gear, hoppas på att du får en av de sällsynta delarna från Tier 2 setet (vilket jag fick!). Vänta tills eran Keep Lord kommer på plats och kom överens om ni ska försvara det mot inkommande motståndare eller dra vidare mot nästa Fort.

Kommentarer
Postat av: Kubbe

Grattis :D

2009-02-12 @ 11:22:42
Postat av: Anonym

Blogga gärna om något intressant nästa gång. Du kan ju fetdissa nån ur robinson, det brukar ju göra folk intresserade.

2009-02-12 @ 20:55:58
Postat av: Edvard

Varför äter Firefox upp mitt jävla namn hela tiden?????????????

2009-02-12 @ 20:56:33
Postat av: Nick

Dissandet får återupptas när serien väl är igång och vi får se denna legendariske innebandyintruktören i action ;P

Postat av: Sophie

Lol håller folk fortfarande på med dissandet av ditt utalande i bloggen om frikking Robinson, och dom säger att vi inte har nått liv!?

2009-02-14 @ 03:07:36
Postat av: Sophie

Oh de slog mig just, dom vill att du snackar skit om någon så dom har något att göra på dagarna. Dom är Försvarare av folk som utsätter sig själva för media världen och inte tror att någon kommer skriva om dom. Så naiva och söta dom är:)

2009-02-14 @ 03:09:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback