Duels of the Planeswalkers

Den 17:e Juni släpptes äntligen remaken på Magic the Gathering: Duels of the Planeswalkers (vilket även är det längsta namnet på ett spel någonsin) till Xbox Live. Idag så provade jag att ladda hem demot för att sedan på en gång betala för det. Spelet är en ruggigt bra konvertering av kortspelet så när som på ett par detaljer.

Till och börja med innehåller det ju inte alla kort, om så var fallet skulle det vara ett fullpris spel på mer än en skiva. Men det blandade kort från serien Exodus till den senare Shards of Alara. Sen går det inte i dagsläget att skapa egna deck, på gott och ont. Istället så kan man låsa upp 7-8st lekar och dryga dussinet extra kort till varje lek. På den officiella hemsidan står det däremot att bygga egna leker och skaffa fler kort kommer så småning om... exakt när vet endast spelgudarna själva.

De lekar som finns att tillgå är väldigt klassika. Du har din röda som är fylld med goblins och bolts, din gröna som har stora maskar med trample, blått med sina kontroll kort, vitt med sina livgivande och en svart discard lek. Även ett fåtal multi-color lekar förekommer, men de har jag ännu inte låst upp.


Kommentarer
Postat av: Krille

Du kan ju svara på LIVE också =(

2009-06-19 @ 10:55:12
Postat av: Nick

Johannes som suttit och spelat i så fall, inte sett att du skrivit :S


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback