A sea of green and orange

Nu har dom äntligen gjort så att alla får spela som både Slayer och Choppa i Warhammer Online. Om man tyckte att det var många som spelade klasserna förra vecka så är det inget emot hur det ser ut nu. Har inte testat att spela Choppa ännu, men loggade in med min Shaman för att kolla läget där. Svårt att säga exakt hur många som var där, men i listan över grupper som spelade kunde man räkna till drygt 50 Choppas som sprang runt i den första zonen. Mycket tack vare att spelet går att prova på i 10 dagar så finns det folk som spelar de andra klasserna, fast jag antar också att många tar tillfället i akt att spela upp en alt när det finns så gott om folk.

Själv kunde jag inte motstå hysterin utan gjorde mig en Slayer. Klassen är en närstrids DPS, men till skillnad från tex Marauder och White Lion som fokuserar skada på ett och samma mål, slår Slayer/Choppa på alla runt sig med en stor arsenal av AoE attacker. I PvE är detta ultimat, att AoE-grinda med en healer blir riktigt lätt. I PvP/RvR är det dock annorlunda. Där gäller det att ta sig in där det är som mest folk och röja runt. Nu när alla spelar dessa klasser är det både komiskt och episkt att se drygt 20-30 spelare smälla ihop på slagfältet och vifta vilt omkring sig.

Slayer/Choppa mekaniken bygger på Enrage. En mätare byggs upp (från 1 till 100) ju mer du slår och blir slagen. Fram tills mätare är på 25 så händer ingenting, fast när du väl är mellan 25-75 så ökar din utgående skada med 25%. Om du fortsätter att öka på mätare över 75-100 stiger skadan till 50%, men då ökar också skadan du tar med 50% (och resistance sänks med 50%). En Slayers Path (eller Spec.) är uppbyggd antingen som;

Giantslayer - starka attacker mot enstaka mål.
Trollslayer - attacker som medför Dots och debuffs
Skavenslayer - ännu fler och starkare AoE attacker


Kommentarer
Postat av: Kubbe

Får se vad som händer när jag får igång nya datorn :D

2009-03-19 @ 11:28:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback