Martin Fury

Jag har med god rätt dålig koll på exakt vad som händer i WoW, men nyligen så dök det upp något som faktiskt var både underhållande och intressant att läsa.  Kort och gott så har följande hänt på en Amerikansk server;

Under en mycket kort tid lyckades en guild att plocka achivment efter achivment i den nya raiden Ulduar. Knaske inte så märkvärdigt i sig, men guilden hade bara nyligen klarat ut Naxx och bara någon enstaka spelare att tillräckligt bra gear för att ge sig på den nya raiden. Ändå lyckades man att få den svåraste achivmenten.

Än mer mystiskt var att deras main tank - Karatechop, har lyckats göra en hit på dryg 354 milijoner(!!!) i damage. Okej, man kan komma upp i rätt höga siffror när man har tillgång till fordon eller tar tillbaka Undercity med Thrall och gänget. Men man kommer aldrig i närheten av flera hundramilijoner i en och samma attack. Vidare så sägs det att bossen "The Flame Leviathan" har just 354 milijoner i HP. Så med andra ord så tyder det på att den blivit one-shotad. Hur?

Av någon anledning har guilden fått tillgång till ett item som kallas för - Martin Fury.



Hur exakt detta item har blivit tillgängligt är det ingen som kan bekräfta. En del påstår att han vid ett tidigare tillfälle fått sitt konto hackat och när han bett Blizzard återställa sina items kom detta med av misstag. Det finns även rykten om att han själv är en GM och på "skoj" skickade iväg den till sitt vanliga spelkonto för att imponera på sina serie-vänner.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Haha, älskar din blogg! xD

2009-11-24 @ 12:50:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback