Voddler



Jag och Sophie har via Bredbandsbolaget fått möjlighet att prova på den nya filmtjänsten
Voddler. Kortfattat så fungerar det precis som musiktjänsten Spotify fast för film (och snart även tv-serier). I början av varje film "tvingas" man att se några minuters reklamfilm innan du sedan kan se filmen helt ostört. Tanken är väl att man mot en månadsavgift ska slippa denna betalning, men om den bara är i början av varje film är den ju inte något större problem.

I övrigt var det egentligen bara 2 småsaker vi störde oss på. Dels så är ju filmutbudet riktigt dåligt just nu, men då är tjänsten bara i ett tidigt stadie än så länge, samt att man inte fått så många kontrakt heller (dock fanns Liongate representerade). Den andra saken som var lite irriterande är att man inte har någon "mus" i programmet. Allt kontrolleras med tangentbordet, och det var väl inte det bästa för navigationsmiljön.

I det stora hela så är Voddler en helt underbar tjänst som jag och Sophie kommer nyttja flitigt. Håller bara tummarna för att det kommer mer film och framförallt serier inom en snar framtid.

Voddler, bra eller anus?

Kommentarer
Postat av: Edvard

Värdelöst gränssnitt, värdelöst filmutbud, superbt koncept. Bra kvalla på filmerna också!

2009-11-18 @ 20:16:02
Postat av: Nick

Håller med dig fullständigt. Fixa gränssnittat! Filmerna kommer väl allt eftersom, precis som för Spotify

Postat av: Edvard

Tycker det är skönt att ALLA filmer har 6,3 i betyg också. Tack för infon, liksom.

2009-11-19 @ 10:36:07
Postat av: Krillw

Död åt allt slangande, jag vill ha fysiska kopior ^^ Kickin' it oldschool!

2009-11-19 @ 11:48:25
Postat av: Nick

Njae.. visst finns det en viss charm med att ha en flådig bokhylla fylld med DVD/Blue-Ray porr (as in shelfporn). Men jag föredrar faktiskt digital lagrings media, framförallt för att man kan få ner både priset och vara miljövänligare

2009-11-19 @ 12:29:40
URL: http://fullfrontalnerdity.blogg.se/
Postat av: Edvard

Jag borde sälja av 90% av mina DVD:er, jag insåg det efter att jag inte använt dem till något annat än hyllvärmare i tre års tid ungefär. Problemet är väl att jag inte har hjärta att göra mig av med en bra film, helt enkelt.

2009-11-19 @ 19:53:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback