I came, I saw, I hadoukenedEftersom det snart är dags för nya Street Fighter tänkte jag göra en lite tribut till de två största spelarna inom serien, även de enda 2 personerna jag kan nämna vid namn när det gäller just e-sport sammanhang. Till vänster i bild har vi den ödmjuke Daigo och till höger den kaxige Justin Wong. Båda två hade nog fortfarande varit helt okända för de allra flesta om det inte vore för Youtube och
denna video från 2004.  

För den oinvigde så utför Daigo någon helt spektakulärt när han parrerar en hel serie i en av Chun-Lis farligaste combo attacker. För att vara lite mer specifik så tajmar han in varenda parrering perfekt, detta bör inte förknippas med att blockera en attack som man gör simpel genom att bara hålla spaken i motsatt riktning som attacken kommer.

Både Daigo och Justin har sedan dess mött åtskilliga gånger i en rad uppvisnings matcher och tuneringar. Det är omöjligt att avgöra vem som är den bästa av dem, men det är å andra sidan mindre viktigt. Killarna kan i alla fall bjude på bra underhållning oavsett vilket spel i serien de lirar, och du kan ju räkna med att se en hel del inom de närmsta veckorna.


Kommentarer
Postat av: Markus

Hörde att Gamestop inte kommer att kunna släppa spelet förrän den 7:e maj pga vulkanaska eller nått sånt medans många andra verkar släppa det som tänkt, på fredag. Om jag får det fredag eller innan så är valborg inställt i år. :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback