The Joker BlogsSophie visade mig för några veckor sedan det grymaste som hänt Youtube sedan det här. The Joker Blogs spinner vidare på Heath Ledgers tolkning av Jokern. Här får man följa ett gäng amatörskådisar av högsta kvalité som spelar in Jokerns terapi sessioner och en massa annat svammel. Med tanke på förutsättningar är det här sinnesjukt bra gjort, och absolut något man kan glo på i väntan på att vi får en värdig uppföljare av Dark Knight.


Kommentarer
Postat av: Edvard

Not sure if want.

2010-04-22 @ 00:10:15
Postat av: Nick

Det blir bättre ju mer man ser, även om man aldrig kan ersätta Heath's tolkning så gör de ett helvetes bra jobb med mytologin

Postat av: Edvard

Okej, jag skall ge det en chans. Tycker nästan det blev bättre om man inte kollade på filmen utan bara lyssnade på ljudet.

2010-04-22 @ 11:10:53
Postat av: Nick

Det har du iof rätt i. De första avsnitten lyssnade jag bara på medan Sophie såg dem.. men mot slutet så började jag kolla på dem.

2010-04-22 @ 11:21:55
URL: http://fullfrontalnerdity.blogg.se/
Postat av: hanna

Jag älskar TJB! De som gör den kan verkligen sin Batman och jag älskar att den är så uppenbart inspirerad av serierna, och inte bara nolanverse! Skitmånga verkar gnälla på Jokers röst, typ att den inte är lik Ledgers... Alltså, jag känner inte att de försöker imitera Ledger utan bara göra en egen tolkning av det. Båda är väldigt bra på olika sätt liksom.

2010-07-11 @ 22:10:28
URL: http://hannamariefiddeli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback