Gnomecoming

Mer svammel på gång i WoW. Nu har patch 3.3.3 kommit till PTR (Patch Test Realm) och det har avslöjats en hel del om vad vi kan vänta oss i nästa stora patch innan Cataclysm.

Till att börja med så får vi äntligen möjlighet att skippa den långa dialogen i Culling of Stratholme instancen, något jag trodde skulle vara möjligt. Man förlänger även räckvidden på buffar från 45 yards till 100, detta påverkar dock inte paladiners aurer osv. En helt onödig "förbättring" kan jag tycka, men allt handlar ju om att förenkla saker.

Frozen Orbs kommer att bli eftertraktade på nytt. Man kommer nämligen att ha möjlighet att lämna in dem mot Crusader- och Runed Orb, samt även alla Eternal Elements och även Frost Lotus. Antalet material för alla recept kommer även att minska, samt även att Titansteel kommer tappa sin cooldown tillsammans med alla tailoring tyger (Ebon- Spell- och Moon).

Även Auction House kommer få sig en lite make over. Det ska tydligen kommer fler alternativ för att sälja saker, som tex att slänga upp ett 20 stack av något och enkelt göra om det till 10st 2 stack istället. Eftersom jag sällan nyttjar AH så är jag heller inte så insatt i förändringarna.

Men den största nyheten i patchen avslöjas i ett par achivments. Gnomecoming King/Queen får man när man hjälpt Gnomerna att ta tillbaka Gnomeregan(!!!). Om detta betyder att Gnomerna kommer få sin egen stad eller en egen start zone som sedan "phasar" är det ingen som vet, men det är verkligen dags att någon sparkar ut alla Trogger som bor där.

För Horde spelarna finns det också spännande achivments som rör Trollen. Självklart inget konkret, men saker tyder i alla fall på att de inte längre kommer att umgås med orcerna på samma sätt. Den som spelar får se helt enkelt.


Kommentarer
Postat av: Krille

Jag ryser så fort jag ser ingången till det där jävla skitstället tbh.

2010-02-21 @ 22:46:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback