Time is Emblems

Det verkar som att Blizzard fortsätter med att göra instancer ännu enklare. Det började med att man justerade till The Oculus rätt rejält med både enklare bossar och bättre belöning. Nu är det The Old Kingdom, Nexus och The Culling of Stratholme som får sig ett mindre ansiktslyft.

I Old Kingdom handlar det om att Eldar Nadox (första bossen) bara kommer kalla fram 1(!) guardian som gör honom odödlig. Samt att Jedoga Shadowseeker (~3:e bossen) kommer endast att flyga upp i luften och offra 1 av sina elever. De ska även ändra om hur några mobs patrulerar stället. Enligt Blizzard är detta inte för att göra instancen lättare, utan endast att den ska gå lite fortare att klara av.

I Nexus är det bara Anomalus som kommer nerfas. Även den bossen kommer bara kalla fram 1 portal att slå sönder under fighten. Inget av ovanstående har egentligen någonsin varit ett problem, men det är ju alltid trevligt att saker och ting går fortare att göra, särsklit när man har så många karaktärer att dra upp till level 80.

tCoS får väl egentligen den bästa uppgraderingen. Det kommer äntligen vara möjligt att skippa Arthas långa dialog i början av instancen. Nu vill jag bara att de på något sätt skyndar på eskort grejen i Halls of Stone så även den går lite fortare att göra.



Kommentarer
Postat av: Krille

"I'll see you when we get there, if we ever get there..." sjunga

2010-01-15 @ 13:24:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback