The Emperor Protects



Fantasy Flight Games har varit snälla och släppt en lista över alla planerade böcker till Deathwatch rollspelet som kommer nästa månad. Ingenting som direkt överraskar, men jag ser fortfarande väldigt mycket fram emot detta rollspel. Skulle bara haft lite fler villiga spelare i Piteå trakten. Böcker som vi kan förvänta oss är;

Deathwatch (Augusti) - Själva grunboken, oavsett hur mycket det kommer att spelas, kommer bli ett självklart köp. Bara fluffet i sig är nog värt priset.

Game Master Kit (Hösten 2010) - Den obligatoriska spelledarskärmen kommer lite senare i år. Kommer inte att införskaffa denna, trots att man får med ett äventyr på 32 sidor.

The Emperor Protects (Hösten 2010) - Prescis som till Dark Heresy så kommer det en bok med tre stycken äventyr som ska kunna spelas både separat och som del av en kampanj. En konspiration tar plats i Jericho Reach och endast Deathwatch Kill-team har möjlighet att stoppa den. Kanske blir ett köp.

Rites of Battle (Vintern 2011) - En resursbok som behandlar Space Marine kulturen lite närmare. Här kommer det finnas regler för att skapa egna chapters och regler till dem, samt en massa andra intressanta regler och utrustnings kapitel.

Mark of Xenos (Våren 2011) - Mer eller mindre en monsterbok för 40k. Här ska man kunna läsa allt man behöver veta om Nidz, Tau och andra raser som måste utplånas i kjesarens namn.

The Achilus Crusade (Sommaren 2011) - Beskrivs också som en sorts resursbok som innehåller information om Jericho Reach och de olika planeterna i området, samt den Crusade som pågår i området. Förmodligen väldigt intressant om man planerar att bygga en kampanj där.

Kommentarer
Postat av: Kubbe

Jag är alltid på för lite rollspel :D

2010-07-29 @ 10:24:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback