Movie Marathon

Jag har faktiskt lyckats ta mig igenom ett par filmer den senaste veckan, trots allt spelande. Speed reviews!

Alice in Wonderland - Betyg: 2
Väldigt vacker film där Tim Burton bjuder på digitala konster. Med undantag för det visuella är det en väldigt svag film. Till och med Johnny Depp ser ut att misstrivas.

Kick-Ass - Betyg: 3
Filmen som tar drömmen om att bli superhjälte till nästa nivå. Tunn handling som väntat, och all action får man bara man kolla in trailern. Hade nog för höga förväntningar helt enkelt.

Capitalism: A Love Story - Betyg: 4
Säga vad man vill om Moores sätt att göra film, han få i alla fall igenom sitt budskap. Tragisk film om verkligheten i Amerika där klyftorna mellan fattig och rik bara ökar. Får en att känna sig smått hopplös.

Su Qi-Er - Betyg 3
Klassisk kung-fu historia om två bröder som väljer olika vägar i livet. Allt slutar i hoppsparkar och giftiga tekniker. Filmen fortsätter dessutom efter uppgörelsen och vi får se David Carradine med ett gäng svettiga män som slutboss.

The Wolfman - Betyg 2
Riktigt långtråkig historia trots Anthony Hopkins och varulvar. Benicio ser ut att somna i varje scen och effekterna imponerar inte direkt. Enda behållningen är Hugo Weavings skäggväxt.

The Book of Eli - Betyg 3
Världen har gått under och alla vill ha Denzel Washingtons bok, men han är beväpnad till tänderna. Helt okej historia som de på något sätt lyckas göra trovärdig. Gary Oldman får spela sluskig skurk igen, det gillar jag.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback